Purtătorul de cuvânt al PSD vorbește despre „echipa Băsescu-Iohannis”: „Vor spectacol, nu dezbatere”

Publicat: 08 11. 2014, 16:04

„Iohannis fuge de invitația televiziunilor. Ca de obicei, Băsescu îl ajută pe Iohannis, pentru că el e omul lui. Ne-am săturat de scandalul lui Băsescu din ultimii zece ani. Televiziunile sunt cele mai serioase.Îl așteptăm pe Klaus Iohannis la tv de luni seara încolo”, a spus Firea.

Președintele Traian Băsescu a propus, sâmbătă, prin intermediul unui comunicat de presă, ca dezbaterea între candidații în alegerile prezidențiale Victor Ponta și Klaus Iohannis să se desfășoare la Palatul Cotroceni.

Administrația Prezidențială anunță că „preluarea de către televiziuni a dezbaterii/dezbaterilor se poate face prin fibră optică, în condiții tehnice excelente și egale pentru toate televiziunile naționale și locale care doresc”.

„Menționăm că în momentul de față Palatul Cotroceni poate asigura semnal pentru minim 30 televiziuni și dacă este nevoie se pot crea imediat facilități suplimentare. Capacitatea celor două săli permite participarea a câte 50 – 70 de susținători din partea fiecărui candidat”, se mai precizează în comunicat.

Discuțiile purtate în această săptămână între echipele de campanie ale lui Victor Ponta și Klaus Iohannis pe tema organizării unei dezbateri electorale între cei doi candidați au eșuat.