Rareş Bogdan a vorbit despre GLUMA pe care Nicolae Ciucă a făcut-o în emisiunea „La Măruţă”: A zis că lumea va înţelege ironia

Publicat: 12 10. 2024, 15:28

Rareş Bogdan a afirmat că a înţeles gluma pe care Nicolae Ciucă a făcut-o în emisiunea „La Măruţă”, atunci când a fost întrebat ce calităţi are Marcel Ciolacu şi el nu, şi a răspuns: râzând: „Onoare, respect şi predictibilitate”.

„Eu recunosc că da, pentru că îl cunosc. Am fost şapte persoane şi eu am avut opinie separată, eu am insistat ca preşedintele să fie prezent la emisiunea La Măruţă, şi vă spun de ce, pentru că am promis şi pentru că ceilalţi candidaţi mergeau şi pentru că eu cred că dacă promiţi unui jurnalist ceva, nu îl încurci. (…) Dacă am promis omului că mergem, trebuie să mergem.

Și preşedintele a zis da, aveţi dreptate. E absolut firesc să mergem să respectăm oamenii, mai ales cu emisiune de largă audienţă. El a fost extrem de relaxat, s-a simţit foarte bine acolo”, a explicat Rareş Bogdan în emisiunea Insider Politic de la PrimaTV.

Prim-vicepreşedintele PNL a explicat ce a vrut să spună Nicolae Ciucă.

„Ce a vrut să facă preşedintele Ciucă? Eu l-am mai văzut în astfel de abordări, fiind de doi, trei ani lângă dânsul, destul de frecvent, săptămânal, două, trei zile, eu îi cunosc şi ştiu cum face. Dânsul, de fapt şi-a pus caracteristicile sale, dominante, clare, pe care nimeni nu le neagă şi le-a pus spunând aşa: ”Dom’le, vor înţelege din zâmbetul meu, din faptul că insist, le pun în contrapondere şi vor înţelege că ceea ce eu spun, nu le are Ciolacu”.

A zis că ”Lumea va înţelege ironia, va înţelege tâlcul vorbelor mele, că exact de astea nu poate fi Ciolacu cel care să le deţină”. Sigur probabil o denumire de genul, ”dom’le, viclean, descurcăreţ şi şmecheraş”, închidea subiectul. Dar a ales o chestiune mai subtilă. A zis ”Dom’le, astea toată lumea mi le atribuie mie. Haideţi să vedem pentru că dacă le repet, lumea va înţelege că fac asta cu o ironie fină, cu un tâlc special”.(…) După care PSD-UL a luat-o în stilul lor, au rostogolit-o, au tăiat”, a explicat prim-vicepreşedintele PNL.

CITEȘTE ȘI:

Sorin Grindeanu IRONIZEAZĂ anunțul liderului PNL privind ruperea coaliției: „Ciucă al nostru nu se dezminte!”

Nicolae Ciucă, despre ruperea coaliției PSD-PNL: „Eu îmi doresc să nu”/ Liderul liberal, despre cine este mai presus de coaliție