Rareș Bogdan, despre POZA de la meciul de fotbal cu Nicușor Dan și Nicolae Ciucă: „Arată disperarea. A coborât sub pragul de 30% în sondaje”

Publicat: 27 05. 2024, 19:58
Actualizat: 27 05. 2024, 21:16

This browser does not support the video element.

Europarlamentarul Rareș Bogdan a vorbit pentru Realitatea Plus despre imaginea cu Nicușor Dan și Nicolae Ciucă realizată la ultimul meci al ”Generației de Aur”. 

Fostul jurnalist și prezentator de la Realitatea TV, în prezent europarlamentar PNL, spune despre primarul Capitalei că era în peluză alături de membrii PNL „de la sectoarele Bucureștiului”.

Rareș Bogdan îl acuză pe Nicușor Dan

Rareș Bogdan îl acuză pe Nicușor Dan că a ocupat locul lăsat liber de un liberal plecat la un miting.

„Nicușor Dan arată exact disperarea. Sondajul de opinie ne arată că a coborât sub pragul de 30% și este în trend descendent. Practic, Nicușor Dan și-a băgat capul într-o poză alături de președintele PNL care este, atât domnia sa și partidul,  în creștere”.

Europarlamentarul adaugă că primarul general al Capitalei a stat în lojă în prima repriză unde era președintele PNL, în locul lăsat liber de Dan Motreanu care era la mitingul electoral din Giurgiu.

„Cu ajutorul unei colege, s-a pus în poză lângă președintele PNL, care este un om decent, extrem de deschis și care nu respinge nici măcar adversarii politici, și pur si simplu, și-a băgat capul în poză în încercarea de a manipula și redirecționa electoratul liberal”.

Rareș Bogdan spune că Nicușor Dan pierde votanți din electoratul său liberal datorită „migrației spre candidatul PNL Sebastian Burduja”.

 

Citește și: Șeful PNL, umăr la umăr cu Nicușor Dan, înainte de alegeri. Ce joc face Nicolae CIUCĂ?