Rareș Bogdan, MODERATOR: „Am ridicat de trei ori mingea la fileu pentru Iohannis, îmi venea mie să sar. El se uita la ceas, fir-ar al dracului de ceas”

Publicat: 12 11. 2014, 18:05

„Era interesul lui Iohannis să stea mai mult la emisiune, al lui și al telespectatorilor, nu interesul meu. Nu poți să te cerți cu mine că de ce depășesc cu două minute. Trebuia să stai aici și să te bați cu ăla”, a povestit Rareș Bogdan la emisiunea „de analiză” a dezbaterii finale, făcând referire la desele atenționări ale lui Iohannis din timpul dezbaterii că se apropie sfârșitul emisiunii. Victor Ponta a menționat de câteva ori în emisiune că e dispus să stea peste ora programată.

La rândul său, Cozmin Gușă a declarat că „a fost supărat că ACL a încercat să călărească un subiect lansat de Realitatea TV”. „O cauționez pe Lavinia Șandru pe întrebările despre Diaspora și expertiza pe Diaspora. Ce ne spune asta despre Iohannis? Ne spune că el apără Diaspora în condițiile în care nu o cunoaște. Mi s-a părut facil să spună că Cernăuți este în Ucraina și Chișinău în Moldova. Putea să tacă”, a spus Gușă.

Cristian Tudor Popescu și Claudiu Pândaru comentează LIVE A DOUA DEZBATERE dintre Victor Ponta și Klaus Iohannis, găzduită de B1 TV de la ora 20:00

Rareș Bogdan a mai spus că speră ca Iohannis să participe și la alte dezbateri: „Pentru votanții dânsului, trebuie să-i convingă, să-i motiveze. Există 1,5 milioane de votanți care încă nu știu cu cine votează”.