Rareș Hopincă, ales din partea PSD-PNL, și-a preluat MANDATUL la Primăria Sectorului 2/ „Avem multe urgențe și nu mai avem timp de pierdut”

Publicat: 25 10. 2024, 17:02
Rareș Hopincă / foto: Alexandra Pandrea, Gândul

Rareș Hopincă și-a preluat mandatul de primar al Sectorului 2, din partea Alianței PSD-PNL. Evenimentul nu a fost unul public. În urmă cu câteva zile, Rareș Hopincă ne-a declarat că „Avem multe priorități, multe urgențe”.

Întrebat de reporterul GÂNDUL care ar fi top 5 priorități de rezolvat la primărie, Rareș Hopincă ne-a spus că „avem multe urgențe și nu mai avem timp de pierdut.”

Dacă ar fi să aleg 5 dintre ele, nu știu dacă prioritatea este corectă, dar avem nevoie de curățenie, pentru că Sectorul 2 s-a degradat din acest punct de vedere în ultimii ani. Avem nevoie de spații verzi pentru că avem cea mai mică suprafață de spații verzi pe cap de locuitor din București. Avem nevoie de locuri de parcare, pentru că din păcate lipsa acestora duce la conflicte cu efecte nocive dintre cele mai nefericite. Avem nevoie de infrastructură pentru mobilitate. Avem nevoie de investiții în sistemul de educație și lista poate continua, pentru că după cum am spus avem multe urgențe și nu mai avem timp de pierdut, a declarat pentru Gândul.ro.

Rareș Hopincă (PSD-PNL) a câștigat alegerile din 9 iunie cu 43,30%, doar cu câteva sute de voturi în fața primarului în funcție, Radu Mihaiu, care a obținut 42,97%.

CITEȘTE ȘI:

Rareș Hopincă comentează referendumul lui Nicușor Dan: „Dezbaterea este una extrem de serioasă”

Rareș Hopincă propune transformarea zonei LIZEANU într-un hub cultural pentru Sectorul 2