Rareș HOPINCĂ intră în cursă pentru Primăria Sectorului 2 / „Intrăm în linie dreaptă pentru a încheia un mandat de neputință, de dispreț”

Publicat: 29 04. 2024, 17:52
Actualizat: 29 04. 2024, 17:52

This browser does not support the video element.

Fostul prefect al Capitalei, Rareș Hopincă, și-a înscris candidatura pentru funcția de primar al Sectorului 2, susținut de Alianța Electorală PSD-PNL. Hopincă a precizat să s-a intrat în linie dreaptă pentru a încheia un mandat de neputință și de dispreț.

La depunerea candidaturii, Hopincă a fost însoțit de Monica Anisie, președinte al PNL Sector 2, și Rodica Nassar, președinte PSD Sector 2. Candidatul PNL-PNL a transmis că are „o echipă puternică” și a dat exemplul colegilor de la alte sectoare, Robert Negoiță, Daniel Băluță și Ciprian Ciucu.

Începând de astăzi, intrăm în linie dreaptă pentru a încheia un mandat de neputință, de dispreț și de incompetență care a pus pe stop viața locuitorilor Sectorului 2. Suntem o echipă puternică, cu mulți colegi experimentați, avem relații foarte bune de colaborare, în primul rând între noi, după aceea cu colegii de la celelalte sectoare, cu primarii în funcție, domnul Negoiță, cu care ne învecinăm, domnul Băluță, care este un foarte bun exemplu de primar dedicat, implicat și competent; domnul Ciprian Ciucu, de asemenea, care este un primar care a demonstrat că și la primul mandat se pot face foarte multe lucruri bune atât timp cât ești un primar implicat pentru comunitate, a declarat Hopincă.

CITEȘTE ȘI: