REACȚIA lui Marcel Ciolacu la anunțul lui Nicolae Ciucă: Am crezut că s-a înscris la conferința DEMOCRAȚILOR pentru înlocuirea președintelui Biden

Publicat: 16 07. 2024, 11:39

This browser does not support the video element.

„Am crezut că s-a înscris la conferința democraților pentru înlocuirea președintelui Biden”. Este reacția premierului Marcel Ciolacu la anunțul lui Nicolae Ciucă privind candidatura la președinția României. 

Și eu când l-am văzut am crezut că s-a înscris la conferința democraților pentru înlocuirea președintelui Biden, spune Marcel Ciolacu, la o conferință de presă.

Întrebat când va face anunțul referitor la propria sa candidatura, Marcel Ciolacu răspunde:

Cu certitudine, nu când mă duc la Washington. Dacă va fi nevoie de acest anunț, o să-l fac cu certitudine în România.

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a anunțat de la Washington, într-un interviu la Antena 3 că a decis să candideze pentru funcția supremă în stat.

În momentul de față, dacă tot ați venit până la Washington și suntem aici, în această vâltoare a ceea ce se întâmplă și în Statele Unite și în România, voi candida pentru că sunt președintele Partidului Național Liberal, a declarat președintele PNL.

În tabăra cealaltă, social-democrații au bătut în cuie vineri detaliile privind calendarul alegerilor interne și pentru stabilirea candidatului la prezidențiale.

Președintele PSD a transmis atunci câ „vom vedea” dacă se va înscrie în cursa pentru Cotroceni, cel mai probabil la următoarea reuniune a Consiliului Politic Național.

CITEȘTE ȘI:

Nicolae CIUCĂ, în drum spre COTROCENI / De ce are nevoie șeful PNL pentru a candida la PREZIDENȚIALE? / „Planul de acasă nu bate cu cel din piață”