Reacția PMP, după ce vicepremierul Sorin Grindeanu a afirmat că orice coaliție poate fi ruptă: „Nu mai bine se concentrează cele trei partide pe o guvernare cât mai stabilă?”

Publicat: 05 01. 2022, 09:53
Actualizat: 05 01. 2022, 09:55
Sigla PMP

Partidul Mișcarea Populară (PMP) a reacționat miercuri, printr-o postare pe o rețea de socializare, după ce vicepremierul Sorin Grindeanu a afirmat, recent, că „orice coaliție poate fi ruptă, dacă nu funcționează”. Astfel, PMP sugereaza că cele trei partide ar face mai bine să se gândească la provocările ce ne așteaptă în 2022 și nu la despărțire.

„Vicepremierul PSD, Sorin Grindeanu, ne spunea zilele trecute că orice coaliție poate fi ruptă, inclusiv cea PSD-PNL-UDMR. La ce provocări sanitare, economice și chiar energetice anunță anul 2022, nu mai bine se concentrează cele trei partide pe o guvernare cât mai stabilă? Sau încă nu s-a terminat de negociat împărțirea funcțiilor naționale și regionale?”, se arată în mesajul PMP de pe Facebook.

Avertismentul vicepremierului Sorin Grindeanu, la început de an: „Orice coaliție poate fi ruptă, dacă nu funcționează”

Vicepremierul PSD Sorin Grindeanu (și ministru al Transporturilor) a comentat duminică seară, la Digi 24, declarațiile unor politicieni privind viitorul guvernului Ciucă.

El a declarat că orice coaliție poate fi ruptă, dacă nu funcționează. Grindeanu a mai spus că partidele de la guvernare au discutat în ultima perioadă despre PNRR și buget și nu au avut timp să se gândească la ruperea coaliției.