Reacția PNL după ce Iohannis a respins-o pe Sevil Shhaideh: ”Salutăm decizia! Guvernul să fie ferit de vulnerabilități”

Publicat: 27 12. 2016, 13:02
Actualizat: 27 12. 2016, 15:38

„Salutăm decizia, în interes național, a președintelui României. Este dreptul constituțional al domniei sale să respingă propunerea și cu certitudine sunt foarte multe argumente”, a scris președintele interimar al PNL, Raluca Turcan, pe Facebook.

Turcan a afirmat ca viitorul guvern trebuie ferit de vulnerabilități: „Noi considerăm că viitorul guvern al României trebuie ferit de orice fel de vulnerabilități, mai ales într-un context internațional extrem de complicat. România nu trebuie să dea semnale confuze sau contradictorii”.

Liderul PNL a mai spus ca Executivul nu trebuie sa fie unul „personal”, aflat la dispoziția liderului PSD Liviu Dragnea.

„De asemenea, guvernul României nu trebuie transformat într-un guvern personal, de interpuși, aflat la dispoziția domnului Liviu Dragnea”, a spus Turcan.

Liderul PNL a susținut ca daca PSD are „zeci de mii de specialiști”, așa cum anunța va găsi si alte nume de prim-ministru: „PSD ne-a anunțat că are zeci de mii de specialiști. Dacă acest lucru este adevărat, se vor găsi și alte nume de prim-ministru, de preferat persoane cu o activitate cunoscută, fără vulnerabilități și fără condamnări”.