REACȚIE AGRESIVĂ a unui lider PNL când a fost surprins votând cu „LISTUȚA COOPERATIVEI”. „Ia ieși tu afară de aici, hai”

Publicat: 28 06. 2014, 18:19
Actualizat: 05 10. 2015, 23:18

Senatorul Lucian Iliescu a avut o reacție violentă la adresa reporterului Gândul, după ce acesta l-a filmat în timp ce dicta unui coleg cum să voteze pentru lista de vicepreședinți, el având în față o „listuță a cooperativei” prin care erau stabiliți dinainte cei care trebuiau votați. Iliescu l-a îmbrâncit reporterul Gândul și când a fost întrebat de ce este violent a răspuns: „păi dacă nu ne lași în pace”. Senatorul PNL a folosit cuvinte injurioase la adresa jurnalistului care credea că i-a fotografiat votul. Lucian Iliescu nu se afla în momentul votului în cabina de vot, ci pe o masă aflată în spațiul public al Congresului.

În imagini se vede cum Lucian Iliescu ține în mână o „listuță a Cooperativei” prin care se preciza cu cine trebuie să  voteze delegații la Congresul. Iliescu se află pe lista candidaților pentru funcția de vicepreședinte al PNL.

Crezând că a fost fotografiat în momentul votului, Iliescu s-a îndreptat spre reporterul Gândul și l-a îmbrâncit. Întrebat de ce este violent, Iliescu a răspuns iritat: „păi dacă nu ne lași în pace, noi avem treabă, nu vezi că am transpirat stând de vorbă cu tine”. Întrebat dacă asta justifică atitudinea sa agresivă el a spus: „Vreau să te învăț să termini tu”

El a jignit reporterul gândul după care i-a spus pe un ton amenințător: „ia ieși tu afară de aici, hai”.

„Cum să ne fotografiezi tu ce facem noi acolo? Votul meu să mi-l fotografiezi tu. Nu, nu, deci eu când făceam acolo pe masă, făceam, că nu am unde să fac. Hai, mă, că nu-ți vezi de treabă, tu nu vezi, copil mic și prost. Ce dracu, băi!”, au fost cuvintele folosite de Lucian Iliescu, cel care vrea să devină vicepreședinte al PNL.