Replica lui Marcel Ciolacu la comparația cu Winston Churchill: Un pic cam mult! E un politician de excepție, cu toții citim din el

Publicat: 07 09. 2024, 14:27
Actualizat: 07 09. 2024, 14:29

This browser does not support the video element.

Premierul Marcel Ciolacu a avut o replică, sâmbătă, pentru Victoria Stoicu, care l-a comparat pe liderul PSD cu Winston Churchill. 

„Un pic cam mult! E un politician de excepție”, a fost răspunsul premierului Marcel Ciolacu, întrebat despre acest subiect.

Ciolacu a spus că nu a auzit despre această comparație, dar că este  „un pic cam mult”.

E mult! E un politician de excepție, cu toții citim din el. De exemplu, mai are o vorbă celebră: dacă te oprești după fiecare câine care te latră și arunci cu pietre, nu mai ajungi nicăieri, nu ajungi niciodată la destinație, a răspuns liderul social-democrat.

Vicepreședinta PSD, Victoria Stoiciu, a comentat subiectul diplomelor politicienilor. Într-o postare pe Facebook, Stoiciu a ținut să explice de ce discuțiile despre diplome sunt deplasate când vine vorba de oameni politici.

Aceasta consideră că nu este corect să judecăm capacitățile politice ale unei persoane doar pe baza rezultatelor școlare, cu argumentul că de-a lungul istoriei au existat numeroși lideri politici remarcabili care nu au strălucit neapărat în mediul academic, precum Winston Churchill.

CITEȘTE ȘI: