Replica lui Nicușor Dan pentru PREMIER: Poate că domnul Ciolacu știe mai bine ce e în capul meu / Primarul Capitalei explică ce cere la REFERENDUM

Publicat: 18 10. 2024, 14:35

This browser does not support the video element.

Nicușor Dan a explicat că referendumul pe care dorește să îl inițieze este despre o împărțire mai echitabilă a banilor și o autorizare uniformă la nivelul Capitalei. 

Primarul general a fost invitat să comenteze declarația premierului, care spunea că Nicușor Dan dorește, de fapt, desființarea primăriilor de sector.

„Poate că domnul Ciolacu știe mai bine ce e în capul meu decât știu eu singur”, a fost răspunsul edilului, la o conferință de presă comună cu Nicolae Ciucă.

E scris cu subiect și predicat ce cerem prin acest referendum, o împărțire mai echitabilă a banilor care vin de la bucureșteni și o autorizare uniformă la nivel de București. Asta este ce propunem noi, a explicat Nicușor Dan.

Primarul general a completat că discuția despre desființarea sectoarelor „nu există în spațiul public, la momentul ăsta”.

La rândul său, Nicolae Ciucă a declarat că „nu există nicio capitală la dimensiunea Bucureștiului sau chiar și mai mică în care să nu existe o repartiție de conducere administrativă”.

CITEȘTE ȘI: