Republicanii români și americani își unesc forțele: Donald TRUMP Jr. și Marian Cucșa, discuții strategice la București

Publicat: 24 09. 2024, 16:49
Actualizat: 25 09. 2024, 10:47

Președintele Partidului Republican din România, Marian Cucșa, s-a întâlnit marți, la București, cu Donald Trump Jr. pentru a întări legăturile dintre cele două formațiuni politice. Întâlnirea a evidențiat valorile comune împărtășite de republicanii români și americani, precum libertatea și patriotismul.

Marian Cucșa a declarat că „cele două partide republicane, român și american, îmbrățișează valori comune precum libertatea și patriotismul”. Totodată, Partidul Republican din România și-a reafirmat sprijinul necondiționat pentru candidatura lui Donald Trump la alegerile prezidențiale din SUA.

Discuțiile s-au concentrat pe consolidarea parteneriatului strategic dintre România și Statele Unite, precum și pe strategiile politice ale partidului în România, în contextul unei colaborări strânse cu echipa Trump. De asemenea, s-a pus accent pe promovarea României în cadrul mișcărilor suveraniste globale.

Potrivit Partidului Republican din România, această întâlnire marchează un pas important în poziționarea partidului ca partener recunoscut al republicanilor americani, împărtășind valori comune precum libertatea, democrația și, mai ales, susținerea familiei.

CITEȘTE ȘI:

Donald TRUMP Jr. a sosit la București / Fiul fostului președinte al SUA participă la evenimentul Trump Business Vision

DEZBATERE Trump – Harris. Cine a fost mai prezidențiabil? / „Trump, liderul de care întreaga lume are nevoie. Harris, fără un plan concret”