Robert Negoiță critică intenția lui Nicușor Dan de a iniția REFERENDUMURI locale: Bucureștiul are nevoie de soluții, nu de lupte politice

Publicat: 15 10. 2024, 11:40
Actualizat: 15 10. 2024, 11:51

This browser does not support the video element.

Marți, la sediul Partidului Social Democrat (PSD), primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a criticat planurile primarului general Nicușor Dan de a organiza referendumuri locale pe teme legate de alocarea fondurilor către municipalitate și sectoare, precum și de eliberarea autorizațiilor de construire în București.

Robert Negoiță și-a exprimat nemulțumirea față de abordarea lui Nicușor Dan, susținând că astfel de inițiative nu rezolvă problemele reale ale orașului.

Aș vrea să discutăm despre niște proiecte, gen de fluidizare a traficului, să facem niște pasaje subterane și supraterane, să găsim soluții să fluidizăm circulația, să îmbunătățim calitatea aerului, a declarat edilul Sectorului 3.

El a subliniat că Bucureștiul are nevoie de acțiuni concrete în administrație, nu de lupte politice și inițiative fără impact practic.

Omul ăsta se prezintă că nu-i politician, dar face doar politică. Nu face nimic de administrație, să-i vedem proiectele, doar referendumuri, clinici-uri din astea care blochează, a adăugat Negoiță.

Primarul Sectorului 3 a avertizat că Bucureștiul are alte priorități decât o confruntare exclusiv politică: „Cred că orașul acesta are multe alte nevoi decât de luptă din asta, exclusiv politică”, a concluzionat el.

Sursa: PSD

CITEȘTE ȘI:

Parlamentarii stabilesc orarul CAMPANIEI electorale și timpii de antenă ai candidaților la posturile publice / Programul campaniei stabilit de BEC

Nicușor Dan intră cu buldozerul în gardurile de la PLANȘEUL UNIRII / Doi răniți / Reacția lui Daniel Băluță / Ce spune Poliția Capitalei

APELUL lui Marcel Ciolacu la reconciliere: Dreptatea nu se face cu BULDOZERUL. Nicușor Dan și Daniel Băluță să pună capăt acestei CONFRUNTĂRI