Sebastian Burduja, dezvăluiri despre planurile Coaliției: Nu cred că e un troc aici cine ia primăria generală renunță la președinție

Publicat: 17 03. 2024, 23:31

This browser does not support the video element.

Sebastian Burduja, șeful PNL București, posibil candidat la primăria Capitalei a declarat că nu vânează funcții, ci dimpotrivă în momentul dat își dorește ca actuala Coaliție să vină cu o soluție bună. Cât despre zvonurile că PNL și PSD ar vrea să se înțeleagă în privința candidaturii de la primăria generală cu cea de la prezidențială, Burduja infirmă acest lucru. 

 

Pentru mine nu e despre a alerga după o funcție sau alta. Nu s-a putut la primăria generală, lasă că mă repliez la sectorul 1. Eu am foarte multe proiecte la ministerul Energiei. Sunt mai mult decât bucuros să le duc la capăt. Eu îmi doresc ca această Coaliție matură, cum a guvernat ea țara până acum, cu responsabilitate să vină cu o viziune pentru București, cu o echipă pentru București și care înseamnă candidat la primăria generală și o formulă de candidați performanți la sectoare, a spus ministrul energiei.

În momentul de față, mulți analiști iau în calcul varianta candidatului comun la alegerile europarlamentare cu cele de la Primăria generală, dar și cele de la prezidențiale. Șeful PNL București spune că abia după 9 iunie va fi luată o decizie privind candidatul comun la prezidențiale.

 

Nu cred că e un troc aici cine ia primăria generală renunță la președinție sau viceversa. Nu așa, le luăm pas cu pas, a mai spus Sebastian Burduja.

CITEȘTE ȘI:

Sebastian Burduja, despre posibilul contracandidat Nicușor Dan: ,,Omului îi este teamă, fuge de mine”