Sebastian Burduja îl dă de GOL pe Nicușor Dan: ,,Lucrările la linia 5 s-au BLOCAT pentru că Primăria Generală nu a mai făcut plățile necesare”

Publicat: 09 07. 2024, 13:34
Actualizat: 09 07. 2024, 14:21
Președintele PNL București, Sebastian Burduja, face un anunț pe pagina sa de Facebook despre motivele pentru care nordul Capitalei este paralizat. Ministrul Energiei îi solicită edilului în regim de urgență să organizeze o ședință pentru a soluționa această problemă. 
Sebastian Burduja punctează încă de la început faptul că: ,,Lucrările la linia 5 s-au blocat pentru că Primăria Generală nu a mai făcut plățile necesare.”
Demarate în plină campanie electorală, aceste lucrări trebuie duse de urgență la bun sfârșit. Împreună cu viceprimarul general Stelian Bujduveanu și echipa de consilieri liberali, am solicitat convocarea de îndată a unei ședințe de consiliu general, pentru rezolvarea situației. Important nu este să căutăm vinovați, ci să rezolvăm cât mai repede problema pentru zecile de mii de bucureșteni care stau blocați în trafic în zona Aviației.
Burduja mai anunță în postarea sa că: ,,PNL Bucuresti va susține, constructiv și cu argumente, toate proiectele bune pentru bucureșteni.”
Vom prezenta în perioada următoare un set de priorități, infrastructura de transport public verde, de mare capacitate, fiind în topul listei. Bucureștenii merită mai mult. Nu conflicte, ci soluții. Nu scandal, ci dialog. Nu vorbe, ci fapte, a mai notat ministrul Energiei.