Sebastian Burduja, MESAJ IRONIC pentru Nicușor Dan : „Sper să NU te superi, dar aprecierea mea e pentru ce ai făcut în societatea civilă”

Publicat: 03 05. 2024, 09:28
Actualizat: 04 05. 2024, 11:24

This browser does not support the video element.

Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primaria Capitalei, s-a întâlnit într-un platou de televiziune cu Nicușor Dan, candidat pentru un nou mandat din partea Dreptei Unite. Cei doi s-au salutat, iar liberalul a profitat de ocazie și i-a dat lui Nicușor Dan cartea sa Plan pentru București, și i-a transmis, că e nevoie de el înapoi în societatea civilă.

Momentul a fost imortalizat și postat ulterior de Sebastian Burduja. Acesta i-a transmis că îi oferă cartea sa în care i-a lăsat un mesaj cu dedicație că locul său este înapoi în societatea civilă.

I-am oferit astăzi lui Nicușor Dan Planul meu pentru București. Pentru a-i arăta cum ar fi putut fi un bun primar, nu doar un activist civic implicat și respectabil. După aproape patru ani, are și primarul general un Plan pentru București.
Asta a fost și dedicația mea: e nevoie de Nicușor înapoi în societatea civilă bucureșteană, a scris Burduja pe rețelele sociale.