Ședință ca la UȘA CORTULUI, la Consiliul Local Brașov. Consilierul USR Iftime și-a urat colegii: „Su…ți p…a!”

Publicat: 29 08. 2024, 17:34
Actualizat: 29 08. 2024, 17:52

This browser does not support the video element.

Ședință ca la ușa cortului la Consiliul Local Brașov. Edilii orașului s-au întrecut în invective, lucru destul comun pe parcursul ultimilor ani. Totul a debutat cu o ciorovăială colocvială între fostul primar al Brașovului, Allen Coliban, și viceprimarul Sebastian Rusu. Până la un moment dat totul a decurs „normal”, Allen Coliban l-a etichetat pe Sebastian Rusu drept „papagal”. La rândul său, acesta l-a făcut „mincinos și repetent”, conform stiripesurse.ro.

Dar bomboana pe colivă a pus-o consilierul USR, Ciprian Iftime. După un dialog aprins pe tema transferurilor bugetare către ONG-uri și asociații, consilierul USR, care participa online la ședință a anunțat că se retrage, iar la final le-a transmis tuturor ”Vă mulțumesc! Su…ți p…a!”.

Consilierii PSD și PNL au cerut sancționarea de urgență a consilierului USR, precum și să își prezinte scuze public pentru urarea obscenă.

Citiți și: Allen Coliban își asumă înfrângerea / „Am PIERDUT alegerile la Primăria Brașov” / „Lucrurile nu se opresc aici”