Șefa BEJ Ialomița „își trece în revistă florile”, în așteptarea deciziei privind componența Birourilor Electorale

Publicat: 10 05. 2024, 13:12

În așteptarea deciziei privind componența Birourilor electorale din județul Ialomița, președinta BEJ este pregătită cu sendvișuri și gânduri bune.

Florina Bîrzan și-a trecut în revistă florile din grădina proprie înainte de a merge la serviciu, unde „va primi veștile”, care urmează a fi comunicate vineri.

10 mai 2024, s-a dat startul campaniei electorale. Birourile electorale din județul Ialomița vor primi vesti cu privire la decizia ICCJ. Mi-am pregătit sandvisurile și rucsacul pentru o altă zi decisivă, după ce am trecut în revista toate florile din grădina mea. Totul este bine, a comunicat președinta BEJ Ialomița, pe Facebook.


Pe 19 aprilie Biroul Electoral Central a decis desființarea Biroului Electoral de Circumscripție Județeană Ialomița și a Birourilor Electorale de Circumscripție, din cauza mai multor contestații privind nerespectarea procedurii de desemnare a preșe­dinților Birourilor Electorale de Circum­scripție locale.

Este prima dată în istoria organizării procesului electoral din Ialomița când BEC adoptă o astfel de decizie, scrie independentonline.ro.

Procedura a fost reluată, dar demersul a creat din nou un val de reacții, după ce s-a descoperit că unul dintre cei desemnați ca locțiitor într-un Birou Elec­toral de Circumscripție are probleme penale, conform aceleiași surse.

CITEȘTE ȘI: