Simona Bucura-Oprescu deschide lista candidaților PSD Argeș pentru Camera Deputaților / LISTA completă a candidaților

Publicat: 07 10. 2024, 17:40
Actualizat: 07 10. 2024, 17:44

PSD Argeș a depus luni, la Biroul Electoral Județean, listele de candidați pentru alegerile parlamentare din 1 decembrie 2024. Ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Simona Bucura-Oprescu, va conduce lista candidaților pentru Camera Deputaților, iar senatorul Ovidiu Puiu deschide lista pentru Senat.

Alături de candidați, la depunerea listelor au participat primari, viceprimari și alți membri ai partidului din județ. Simona Bucura-Oprescu a subliniat că rezultatele din alegerile locale și europarlamentare demonstrează că PSD rămâne forța politică dominantă în Argeș.

Rezultatele de la Consiliul Județean și ale colegilor noștri primari arată că echipa social-democrată se bucură de încrederea argeșenilor, a declarat ministrul Muncii.

Aceasta a adăugat că PSD are ca obiectiv principal continuarea proiectelor de dezvoltare, atât la nivel local, cât și național. Printre priorități se numără creșterea veniturilor românilor, reindustrializarea țării și finalizarea proiectelor de infrastructură, inclusiv autostrada Pitești-Sibiu.

Ne dorim o Românie reindustrializată și în care să finalizăm autostrăzile, a afirmat Bucura-Oprescu.

Echipa PSD Argeș, motorul dezvoltării locale

Ovidiu Puiu, senator și candidat pentru un nou mandat, a lăudat realizările echipei PSD Argeș, menționând investițiile majore din județ, inclusiv în infrastructură, educație și sănătate.

Niciodată în ultimii peste 30 de ani nu au fost mai multe investiții, fie că vorbim de drumuri, fie că vorbim de școli sau stadionul din Trivale, a spus Puiu.

Accesta a subliniat și importanța unității și a valorilor tradiționale promovate de PSD, precum familia și credința: „Echipa Partidului Social Democrat este garantul că vor continua investițiile pentru locuri de muncă mai bine plătite și un nivel de trai mai bun”, a adăugat Puiu.

Ion Mînzînă: Avem cea mai bună echipă

Președintele Consiliului Județean Argeș și liderul PSD Argeș, Ion Mînzînă, a reafirmat încrederea în echipa social-democrată.

Avem cea mai bună echipă! Suntem un partid serios, care dorește o construcție durabilă pentru România, a declarat Mînzînă, menționând că PSD este singurul partid care s-a angajat să fie mereu aproape de cetățeni.

Lista completă a candidaților

Camera Deputaților:

  1. Simona Bucura-Oprescu
  2. Remus-Gabriel Mihalcea
  3. Cătălin-Viorel Mîndroc
  4. Ioana Făcăleață
  5. Nicolae Pavelescu
  6. Valentin-Viorel Enache
  7. Anca-Anne-Marie Stoiculescu
  8. Eleodor-Olavi Nițescu
  9. Valentin-Ion Deaconescu
  10. Adrian-Dumitru Bughiu
  11. Iustin-Valentin Olteanu
  12. Georgel Mădulărea

Senat:

  1. Ovidiu Puiu
  2. Cristina-Mariana Stocheci
  3. Ionel Didea
  4. Elena-Cristina Popa
  5. Marius-Cristian Puiu
  6. Ion Mînzînă

Sursa Galerie FOTO: Faceook – PSD Argeș

 CITEȘTE ȘI:

Lista de candidați PSD Neamț pentru alegerile parlamentare, aprobată cu unanimitate / Ciprian Șerban, cap de listă la Camera Deputaților

Paul Stănescu deschide lista PSD Olt pentru Senat / Ministrul Florin Barbu ocupă locul 2 pe lista pentru Camera Deputaților