Simona Bucura Oprescu duce AJUTOARE în zonele afectate de INUNDAȚII. Alimente, apă și lopeți, pentru oamenii din comuna Costache Negri

Publicat: 21 09. 2024, 16:07
Actualizat: 21 09. 2024, 16:07

Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, a dus ajutoare în Costache Negri, una dintre comunele afectate de inundații în județul Galați.

Mai multe camioane, încărcate cu alimente, apă și lopeți au ajuns sâmbătă în comuna gălățeană. Ministrul Muncii nu a mers singură. Oamenii care au însoțit-o pe Simona Bucura Oprescu au pus mâna pe lopeți pentru a scoate nămolul din casele oamenilor

Doamna ministru nu a venit singură la Costache Negri, una dintre comunele cele mai grav afectate de inundații, ci cu oameni gata să pună mâna pe lopeți pentru a scoate nămolul din casele oamenilor și cu mai multe camioane pline cu baxuri de apă, alimente și alte produse de care aceștia au nevoie. Bravo, doamna ministru, a scris președintele Consiliului Județean Galați, Costel Fotea, pe Facebook.

7.000 de gospodării din 28 de localități din județul Galați au fost afectate de inundații. Și infrastructura rutieră a fost afectată în 26 de comune și două orașe (Berești și Târgu Bujor), conform președintelui CJ Galați.

CITEȘTE ȘI: