Sorin Grindeanu: ,,1.260 reprezintă numărul de KILOMETRI aflați în execuție și licitație astăzi în România”

Publicat: 20 10. 2024, 14:43
Actualizat: 20 10. 2024, 14:50

This browser does not support the video element.

Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu a prezentat, duminică, la evenimentul de lansare a candidaturii lui Marcel Ciolacu la alegerile prezidenţiale, câteva date legate de autostrăzile din România. ,,1260 reprezintă numărul de kilometri aflați în execuție și licitație astăzi în România”, a precizat Grindeanu. 

1115, 1260, 2600, 1000 nu, nu sunt numerele de pe vreun card bancar și nici vreo rețetă magică de algoritm pentru a câștiga la loto. Sunt, în fapt, cele mai importante numere care influențează în mod direct și indirect viața noastră, a tuturor românilor.

De la cel mai mic la cel mai mare, de la copilul al cărui nivel de școlarizare depinde de banii câștigați de părinți la sute de kilometri distanță de casă, până la antreprenorul al cărui profit este generat de angajații ce locuiesc la zeci de kilometri de fabrică, a spus Grindeanu.

Prim-vipreședintele PSD a mai menționat că: ,,1.115km reprezintă lungimea totală a drumurilor de mare viteză aflate astăzi în circulație în România.”

1260 reprezintă numărul de kilometri aflați în execuție și licitație astăzi în România. 2.600 de km de autostrăzi reprezintă numărul pe care se putea deja circula în România, dacă lucrările mergeau ca în ritmul actual, iar numerele care radiografează numai situația infrastructurii rutiere sunt și mai multe, a mai menționat Grindeanu.

CITEȘTE ȘI:

Marcel CIOLACU își lansează PROIECTUL DE ȚARĂ / „Candidez la Președinție pentru că IUBESC România” /Sorin Grindeanu: Marcel nu este un om conflictual