Sorin Grindeanu anunță NOUL memorandum de cooperare cu Arabia Saudită: ,,Documentul va contribui la dezvoltarea transportului intermodal în România”

Publicat: 08 07. 2024, 13:18

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, anunță măsuri concrete pentru extinderea colaborării economice cu Arabia Saudită. ,,În acest scop am semnat astăzi cu ministrul saudit al transporturilor, Saleh Al Jasser un memorandum de Înțelegere pentru cooperarea în domeniul serviciilor logistice.”, a mai transmis oficialul într-o postare pe Facebook.

Ministrul Transporturilor anunță că ,,documentul va contribui la dezvoltarea transportului intermodal în România.”
În cadrul întâlnirii de astăzi am mai discutat despre implementarea în România a celor mai noi metode de furnizare și operare a serviciilor logistice. Am pus accent pe schimbul de experiență dar și pe găsirea unor soluții pentru armonizarea politicilor și reglementărilor în domeniul serviciilor logistice, a mai punctat Sorin Grindeanu.
În încheiere, ministrul transporturilor a mai declarat că: ,,Am transmis din nou că România este un partener economic de încredere iar investitorii pot găsi aici oportunități pe termen mediu și lung.”.