Sorin Grindeanu: Drulă ar vrea să fie a 3-a oară deputat de Timiș. Dacă îi spunem unde să vină, la Marginea sau la Coșava, s-ar putea să nu știe

Publicat: 19 10. 2024, 12:57

This browser does not support the video element.

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat că sunt parlamentari în anumite județe, cum este și cazul lui Cătălin Drulă, ajuns la al treilea mandat, desemnați să apere interesele județului și care ,,nu cred că o să văd nici în viitor, în mandatele care o să vină, preocupări deosebite pentru acești domni, parașutați în județul nostru pentru bunăstarea județului.”

Dacă cineva vine și cere votul timișorenilor pentru a 3-a oară, pentru că să nu uităm, domnul Drulă ar vrea să fie a 3-a oară deputat de Timiș. Dacă îi spunem unde să vină, la Marginea sau la Coșava, s-ar putea să nu știe, după 8 ani de deputat de Timiș și dorind să ia încă 4 ani. N-am nimic cu domnii aceștia parașutați în Timiș. E treaba partidelor care-i propun, dar până la urmă ar trebui să apere interesele județului care-propulsează în Parlament, n-am văzut la niciunul dintre ei în acești ani, fie că vorbim de foști parlamentari de Timiș, cum e și domnul Drulă. Repet, domnul Drulă, parlamentar de Timiș din 2016, cum nu cred că o să văd nici în viitor, în mandatele care o să vină, preocupări deosebite pentru acești domni, parașutați în județul nostru pentru bunăstarea județului, a spus Sorin Grindeanu.

,,Dacă voi ați văzut, vă rog să-mi spuneți, chiar și când a ocupat funcții extraordinar de importante în statul român, cum ar fi aceea de ministru al Transporturilor. Eu înțeleg că că Timișoara, dacă sau Timiș-ul, dacă se vine cu propuneri din zona de dreapta sunt extraordinar de bune.”, a mai spus Grindeanu.

Eu vă rog să verificați listele Partidului Social Democrat, nu știu de prin 2004 încoace, de 20 de ani, dacă am avut măcar un parlamentar care să nu fie din Timiș în 20 de ani și vă rog să vă uitați comparativ la ceilalți. Asta arată respect pentru timișeni, pe care noi considerăm că îl arătăm propulsând în sau dorim să propulsăm în Parlament doar bănățeni timișeni, a concluzionat ministrul Transporturilor.

 

CITEȘTE ȘI:

Sorin Grindeanu, despre lucrările îngreunate: Trebuie să TERMINĂM odată cu această rușine nu pentru Banat, o rușine pentru România