Sorin Grindeanu IRONIZEAZĂ anunțul liderului PNL privind ruperea coaliției: „Ciucă al nostru nu se dezminte!”

Publicat: 08 10. 2024, 11:31
Actualizat: 08 10. 2024, 11:51
Sursa FOTO: Colaj Facebook - Sorin Grindeanu + Nicolae Ciucă

Prim-vicepreședintele PSD, Sorin Grindeanu, a reacționat marți, după ce Nicolae Ciucă, liderul PNL, a anunțat că rupe coaliția de guvernare. Grindeanu a criticat modul în care Ciucă a transmis mesajul, acuzându-l de incoerență și lipsă de claritate.

Ciucă al nostru nu se dezminte! După o luptă acerbă de 3 minute cu limba română, ne anunță că pleacă, dar rămâne!”, l-a ironizat liderul PSD.

Sorin Grindeanu a adăugat că, deși Nicolae Ciucă a încercat să explice ruperea coaliției, mesajul său a fost confuz, comparând discursul cu o „fasole cu cârnați” și subliniind că nici măcar liderul liberal nu ar înțelege ce vrea să spună.

Prim-vicepreședintele PSD l-a descris pe Ciucă ca fiind „flancat de un steag și de-o masă” și citind „disciplinat” de pe prompter, sugerând că discursul ar fi fost scris „probabil, de Rareș Bogdan – într-un moment de plictiseală”.

Grindeanu a continuat criticile spunând că, deși Ciucă vorbește despre retragerea din coaliție, acesta „nu pleacă din bucătărie”, ci doar se apropie de „oala cu fasole” pentru a o păzi.

Din toată ciorba de expresii, înțelegem că domnul Nicolae Ciucă nu pleacă din bucătărie, ci doar se dă cu un pas mai aproape de oala cu fasole… să o păzească!

În final, liderul social-democraților a subliniat că, în ciuda acestor „crize de personalitate” ale lui Nicolae Ciucă, coaliția PSD-PNL are obligația de a asigura stabilitatea României și guvernarea eficientă.

În pofida loviturii de polonic pe care și-o dă peste ideile proclamate până de curând despre această Coaliție politică, dl Ciucă uită că are obligația să asigure stabilitatea României. Crizele de personalitate, provocate de foamea de procente, nu trebuie să afecteze viața românilor! Scopul Coaliției PSD-PNL a fost și rămâne acela de a guverna eficient! Îi recomandăm să aibă răbdare deoarece, în două luni, românii îl vor pune acolo unde îi este locul!

CITEȘTE ȘI:
ADIO, dar rămân în GUVERN. CIUCĂ anunță RUPEREA Coaliției. „Rămânem în Executiv doar pentru a împiedica escaladarea completă a abuzurilor”