Sorin Grindeanu: Marcel Ciolacu este SINGURUL lider politic capabil să lucreze în echipă şi să pună interesele naţionale pe primul loc

Publicat: 20 10. 2024, 14:57

This browser does not support the video element.

Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat că preşedintele formaţiunii, Marcel Ciolacu, este singurul lider capabil să lucreze în echipă şi care pune interesele naţionale pe primul loc. 

Rezultatele socio-economice din ultimii 3 ani sunt dovezile și sunt garanția că Marcel Ciolacu este singurul lider politic capabil să genereze și să lucreze în echipă pentru autostrada, pentru România și să pună interesele naționale pe primul loc, a declarat Sorin Grindeanu.

 

,,Ca prim-ministru, Marcel Ciolacu a demonstrat că nu este un om conflictual și nu se aruncă în lupte politice sterile. Este adeptul rezultatelor obținute prin dialog și nu prin forță. Marcel este liderul și coechipierul care, de câte ori a fost nevoie, a căutat și a găsit împreună cu voi, împreună cu noi, soluții la situații dificile. Este un om credincios, un lider și mă uit la el în redu în în mâinile căruia eu am toată încrederea să las viitorul copiilor mei.”, a mai spus Grindeanu.

Marcel Ciolacu sunt fericit, sunt fericit să fiu alături de prietenul meu Marcel. A venit momentul ca România să fie ghidată de un președinte implicat, de un președinte al tuturor, care să asculte, să medieze și să vină cu soluții reale la problemele tuturor românilor, a continuat ministrul Transporturilor.

,,Doar alături de dumneavoastră vom reuși să reconstruim România în parteneriat patronate, sindicate, ONG-uri, antreprenori, glorii ale sportului românesc și, nu în ultimul rând, lideri ai culteror religioase. Le mulțumesc tuturor care au răspuns apelului nostru, s-au întâlnit cu noi, și-au pus la dispoziție expertiza și s-au implicat ca cu soluții pentru a contura calea sigură pentru România, o viziune pentru 10 ani. Ați venit mereu în întâmpinarea noastră. A venit acum timpul ca oamenii politici să vă asculte și să afle ce doriți dumneavoastră de la România.”, a mai precizat Grindeanu.

 

CITEȘTE ȘI:

Sorin Grindeanu: ,,1.260 reprezintă numărul de KILOMETRI aflați în execuție și licitație astăzi în România”