Superstițiile lui Ponta la Consiliul Național Executiv al PSD. „Astăzi port cravata pe care am purtat-o la Congresul din 2010, cadou de la Liviu Dragnea”

Publicat: 14 06. 2012, 13:30
Actualizat: 14 06. 2012, 13:30

Liderul PSD Victor Ponta a declarat, joi, în debutul CExN, reunit pentru prima dată după câștigarea alegerilor locale de către USL, că este un pic superstițios și că poartă cravata de la Congresul din 2010, când a câștigat șefia partidului, oferită de secretarul general Liviu Dragnea.

„Sunt un pic superstițios și astăzi port cravata pe care am purtat-o la Congresul din 2010, de altfel, cadou de la Liviu”, a spus Ponta în partea introductivă a reuniunii Consiliului Național Executiv al PSD, unde presa a avut acces.

El le-a cerut președinților de organizații județene și câștitorilor de CJ și de primării reședință de județ să nu uite „lecțiile” opoziției, acum când au intrat la guvernare.

„Să nu uităm lecțiile opoziție. Să nu uităm de ce am fost în opoziție atâta timp și să nu uităm cum putem din nou să ajungem în opoziție foarte repede dacă n-am învățat ceea ce era de învățat în acea perioadă”, a spus Ponta.

El a felicitat, pe rând, organizațiile PSD și câștigătorii de CJ și de primării reședință de județ, în apluzele membrilor CExN.

„Îmi spunea cineva că la PSD azi curge șampanie și la PD curge sânge. Nu e cazul de șampanie, dar nici nu e cazul să nu felicităm pe cei care merită felicitați”, a spus Ponta.

„Se putea și mai bine, dar este un rezultat extraordinar. E foarte important să gestionăm acest rezultat, să ne comportăm cu modestie și seriozotate”, a adăugat Ponta.