Toader dă cărțile pe față. Ministrul demisionar a publicat situația proiectelor de acte normative transmise la Ministerul Justiției pentru avizare

Publicat: 22 04. 2019, 18:29

Potrivit documentului publicat pe pagina instituției, au fost transmise către Ministerul Justiției, pentru avizare, 1.161 de proiecte de la 33 de instituții, iar durata medie de soluționare a acestora a fost de 2.91 zile.

Statistica a fost publicată după ce Tudorel Toader a scris, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook, că ministerul condus de el nu a întârziat și nici nu a blocat vreo procedură de avizare a actelor normative, așa cum a acuzat zilele trecute Liviu Dragnea, președintele PSD.

El le-a mulțumit colegilor din Ministerul Justiției care au făcut posibil ca durata medie de avizare a unui proiect normativ, de la înregistrare până la ieșirea din minister, să fie de maximum trei zile și a promis că va publica și situația statistică prin care să-și probeze cele susținute. Totodată, el a avertizat că nu va mai rămâne în „stare de pasivitate față de multele dezinformări”, fără să spună explicit la cine se referă.