Prima pagină » Știri politice » Toader, propus spre revocare după ce PSD i-a retras sprijijnul politic. Eugen Nicolicea, nominalizat pentru postul de ministru al Justiției/ Dragnea: Doamna premier speră să se rezolve într-o zi, două

Toader, propus spre revocare după ce PSD i-a retras sprijijnul politic. Eugen Nicolicea, nominalizat pentru postul de ministru al Justiției/ Dragnea: Doamna premier speră să se rezolve într-o zi, două

Toader, propus spre revocare după ce PSD i-a retras sprijijnul politic. Eugen Nicolicea, nominalizat pentru postul de ministru al Justiției/ Dragnea: Doamna premier speră să se rezolve într-o zi, două
Premierul Viorica Dăncilă a confirmat, miercuri, decizia luată în ședința PSD de retragere a sprijinului politic pentru Tudorel Toader, anunțând că a fost votată în ședință demiterea acestuia și speră că decizia să fie dublată de demisie. Eugen Nicolicea a fost propus la conducerea Ministerului Justiției.

UPDATE 20:38 Cine sunt Eugen Nicolicea, Oana Florea și Liviu Brăiloiu, numele propuese de Guvernul Dăncilă pentru ministerele Justiției, Fondurilor Europene și pentru Românii de Pretutindeni

UPDATE 20:06 Este oficial: Premierul Viorica Dăncilă a trimis propunerile de miniștri – Nicolicea, Florea și Brăiloiu – la Cotroceni/ Toader, propus pentru revocare

UPDATE 19:05 Toader: N-am solicitat premierului niciun termen de gândire pentru că domnia sa nu mi-a cerut demisia

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, precizează, pe Facebook, după întâlnirea cu premierul Viorica Dăncilă de la Palatul Victoria, că nu i-a solicitat liderului Executivului niciun termen de gândire privind demisia pentru ca Viorica Dăncilă nu i-a cerut demisia, urmând să aibă o discuție joi.

„O simpla precizare ! Eu nu i-am solicitat dnei prim ministru nici un termen de gandire privind demisia, in conditiile in care domnia sa nu mi-a cerut demisia. A ramas ca acest subiect il vom aborda maine dimineata, la orele 09.30 ! „, a scris, pe Facebook, Tudorel Toader.

Mesajul ministrului vine după întrevederea de miercuri dintre Tudorel Toader și premierul Viorica Dăncilă, de la Palatul Victoria. Anterior, liderul de la Palatul Victoria anunța că va vorbi cu Toader ca să vadă dacă acesta își va prezenta sau nu demisia.

UPDATE 19:45 Tudorel Toader, discuție cu Viorica Dăncilă la Palatul Victoria

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, se află la momentul transmiterii știrii la Palatul Victoria, unde discută cu premierul Viorica Dăncilă, după ce conducerea PSD a decis în CEx revocarea sa din funcție. Întrevederea a fost anunțată de premierul Viorica Dîncilă după ședința CEx al PSD.

Imediat după ce plenul Senatului a amânat pentru a patra oară moțiunea simplă la adresa acestuia, Tudorel Toader a intrat în biroul lui Călin Popescu Tăriceanu, pentru „o scurtă întrevedere”.

La ora transmiterii acestei știri, Tudorel Toader se află la Guvern.

UPDATE 16:26 Tudorel Toader, întrevedere cu Călin Popescu Tăriceanu după ce PSD i-a retras sprijinul politic

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a anunțat că va avea o întrevedere cu președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, după anunțul că Partidul Social Democrat i-a retras spriijinul politic pentru funcția de ministru al Justiției.

„Mă duc cu domnul președinte Tăriceanu la o scurtă întrevedere și apoi vă dau declarații”, a declarat Tudorel Toader, la Palatul Parlamentului, refuzând să spună dacă-și va da sau nu demisia, așa cum i-a cerut premierul Viorica Dăncilă.

La momentul transmiterii știrii, ministrul Justiției discută cu Călin Popescu Tăriceanu, în biroul acestuia de la Senat.

UPDATE 16:02 Dragnea, despre nemulțumirile la adresa lui Toader: Întârzierea avizelor și faptul că nu a dat OUG

Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat, miercuri, după ședința CEx PSD, că nemulțumirile la adresa lui Tudorel Toader sunt două, și anume întârzierea avizelor pentru diferite proiecte și faptul că a discutat despre inițierea de OUG fără să facă nimic, lungind discuțiile pe 3-4 luni de zile.

„Astăzi, în CEx, s-au exprimat din păcate foarte multe nemulțumiri la adresa dl Toader. Un om pe care eu personal îl respect și l-am sprijinit în toți acești doi ani. Dar s-a acumulat foarte multă nemulțumire din două motive. Și anume nemulțumirile și supărările miniștrilor că se tot întârzia avizarea la MJ și doamna premier a trebuit să intervină. Și faptul că s-a discutat despre inițierea unor OUG fără să facă nimic, lungind discuțiile trei, patru luni de zile. Astea au fost discuțiile și de aceea suntem azi aici. A fost o decizie politică”, a declarat Livi Dragnea, la finalul ședinței Comitetului Executiv Național PSD.

Președintele PSD a mai precizat că , în discuția de marți avută cu Tudorel Toader, nu i-a cerut acestuia demisia.

UPDATE 15:58 Dragnea, legat de remanierea lui Toader: Doamna premier speră să se rezolve într-o zi, două

Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat miercuri că Viorica Dăncilă speră ca problema remanierii lui Tudorel Toader să se rezolve în cel mult două zile, în sensul ca președintelee să nu se opună noii propuneri, dar dacă nu se întâmplă altfel se va lua o decizie în coaliție.

„Doamna premier a spus că ar vrea și speră să se rezolve într-o zi- două, să îi trimită președintelui propunerile și să depună jurământul”, a declarat Liviu Dragnea.

În cazul în care președintele va refuza propunerea PSD, Dragnea a spus: „Ne vom întâlni din nou în coaliție și vom lua o decizie. Vom lua o decizie atunci”

15:34 Premierul Viorica Dăncilă a confirmat, miercuri, decizia luată în ședința PSD de retragere a sprijinului politic pentru Tudorel Toader, anunțând că a fost votată în ședință demiterea acestuia și speră că decizia să fie dublată de demisie.

„În cadrul CEx de astăzi s-au luat decizii referitor la cele două colege care candidează pentru PE, Plumb și Intotero și un vot, decizie referitor la dl Toader. În urma votului și nemulțumirilor manifestate de colegi referitor la dl Toader, nemulțumiri care au avut în vedere la acte normative, dar și aspecte în spațiul public care nu au fost urmate de o decizie s-a votat și adoptat demiterea dl Toader. Eu sper să fie dublată și de o demisie. Voi avea o discuție și cu dl Toader, de aceea am făcut referire la demisie”, a declarat Viorica Dăncilă.

Liderii PSD au decis miercuri, în ședința CEx, retragerea sprijinului politic pentru ministrul Justiției, Tudorel Toader, a anunțat ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, după ședința conducerii social-democraților.

Social democrații au fost nemulțuiți de faptul că ministrul Justiției, Tudorel Toader, nu a făcut posibilă aplicarea articolelor din codurile penale care au fost considerate constituționale.

15:23 Întrebat dacă alegerea lui Eugen Nicolicea este o variantă bună, Dumitru Buzatu a declarat: „Nu știu, domnul Iohannis va face ce va dori. Nu e vorba dacă mi se pare mie (o variantă bună -n.r.), este vorba de un vot majoritar care a fost dat pengtru această propunere (a lui Eugen Nicolicea -n.r.) și evident eu trebuie să respect acest vot”.

Liderii PSD au decis miercuri, în ședința CEx, retragerea sprijinului politic pentru ministrul Justiției, Tudorel Toader, a anunțat ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, după ședința conducerii social-democraților.

Social democrații au fost nemulțuiți de faptul că ministrul Justiției, Tudorel Toader, nu a făcut posibilă aplicarea articolelor din codurile penale care au fost considerate constituționale.

Cine este Eugen Nicolicea, propunerea PSD la conducerea Ministerului Justiției

 Eugen Nicolicea, 63 de ani, propunerea PSD la conducerea Ministerului Justiției, cu o activitate de peste 27 de ani în politică, este unul din artizanii modificării legilor Justiției și ai revizuirii sentințelor, precum și un susținător al definirii pericolului pentru ordinea publică.

Eugen Nicolicea, născut pe 6 iunie 1956, Traian, din Regiunea Craiova, a fost parlamentar în toate legislaturile din perioada 1992-2020.

Din septembrie 2018, ocupă funcția de vicepreședinte al Camerei Deputaților.

Este președinte al Comisiei pentru regulament și membru în Comisia specială comună a Camerei Deputaților și Senatului pentru sistematizarea, unificarea și asigurarea stabilității legislative în domeniul justiției.

Înainte de a intra în viața politică, Eugen Nicolicea a fost proiectant la Șantierul Naval Drobeta-Turnu Severin și șef de laborator la IIRUC București. În 1976, Eugen Nicolicea a fost admis la Facultatea de Automatizări și Calculatoare a Universității din Timișoara, de unde s-a transferat la specializarea Electronică, de unde a absolvit în 1982. Ulterior, a urmat Dreptul la Universitatea Spiru Haret, filiala din Drobeta-Turnu Severin, forma de „învățământ la distanță”.

În perioada 1990-1991, Eugen Nicolicea a fost viceprimar al municipiului Drobeta-Turnu Severin, pentru ca peste doar un an să fie ales pe listele Partidului Democrației Sociale din România, actualul Partid Social Democrat.

Între 2004 și 2008, Eugen Nicolicea a fost președinte al PSD Mehedinți.

A părăsit formațiunea și s-a alăturat UNPR, activând în filiala județeană Buzău.

În mai 2016, a revenit în PSD, după ce în martie 2014 a fost numit ministru-delegat pentru Relația cu Parlamentul în Guvernul Ponta III, ocupând această funcție până în noiembrie 2015.

Nicolicea este unul din artizanii modificării legilor Justiției și reprezentant al membrilor PSD nemulțumiți de activitatea lui Tudorel Toader la șefia Ministerului Justiției. De asemenea, Nicolicea a fost un fervent susținător al revizuirii sentințelor date în baza unor protocoale și interceptări ilegale.

„Este o măsură foarte bună, pentru că rezolvă o problemă excepțională, a unor sentințe date în baza unor protocoale ilegale și atunci trebuia să fie rezolvat acest lucru. (…) Ordonanța reglementează o situație extraordinară care nu este prevăzută în legile penale pentru că legile penale reglementează situații normale și nu situații abuzive, condamnări în baza unor protocoale care nu sunt legale”, a declarat Eugen Nicolicea, președinte al Comisiei juridice din Camera Deputaților.

Tot Nicolicea este cel care a cerut în Comisia specială pentru legile justiției ca sistemul judiciar să aibă „o definiție”.

„Cu privire la sistemul judiciar, nu am nimic împotriva termenului, numai că vreau și eu o definiție. Pentru că, neștiindu-se ce este, nu știm dacă are independență. Dacă nu știm dacă are independență, nu știm dacă CSM are ce să apere. De asemenea, ne-am trezit prin toate MCV-urile, GRECO și așa mai departe să apărăm independența sistemului judiciar. Să ne dea cineva o definiție și atunci, dacă are independență, vă asigur că vom face totul ca să îi apărăm independența. Dacă o are. Neexistând o astfel de definiție, am tras o concluzie că ar putea să fie instanțele plus parchetele – asta din butonul CSM-ului, când am apăsat și am văzut că din sistemul judiciar lipsea CSM. Deci autoritatea judecătorească din care eliminăm CSM ar putea să fie sistemul judiciar. (…) Am cerut data trecută să veniți cu definiția sistemului judiciar. Niciun judecător sau procuror nu a propus această definiție. Și cred că judecătorii și procurorii știu foarte bine ce înseamnă folosirea unor termeni exacți și nu e voie să se folosească sintagme de presă, niște noțiuni care nu sunt definite nici în Constituție, niciunde”, a spus Eugen Nicolicea în cadrul ședinței Comisiei special pentru legile justiției.

Tot el a propus defnirea pericolului pentru ordinea publică, în contextual manifestațiilor antiguvernamentale.

„Din nefericire, nu avem o definiție pentru pericol pentru ordinea publică și cred că soluția este să se aplice la toate faptele, dar să dăm o definiție corectă a pericolului pentru ordinea publică, pentru că în momentul de față fiecare scrie ce vrea despre acest pericol. Spre exemplu, constituie pericol pentru ordinea publică persoana respectivă care are o funcție și pe această chestiune își pierde încrederea lumea și populația în justiție și în DNA – ăsta era pericolul pentru ordinea publică definit de cele mai multe ori. Deci, după ce vom avea o definiție foarte clară, nu vom mai avea nevoie de această chestiune”, a mai spus social-democratul.

Deputatul Eugen Nicolicea este propunerea PSD la ministerul Justiției în locul lui Tudorel Toader, după ce Comitetul Executiv al PSD a decis să îi retragă sprijinul politic.

Întrebat dacă alegerea lui Eugen Nicolicea este o variantă bună, Dumitru Buzatu a declarat: „Nu știu, domnul Iohannis va face ce va dori. Nu e vorba dacă mi se pare mie (o variantă bună -n.r.), este vorba de un vot majoritar care a fost dat pengtru această propunere (a lui Eugen Nicolicea -n.r.) și evident eu trebuie să respect acest vot”.
Social democrații au fost nemulțuiți de faptul că ministrul Justiției, Tudorel Toader, nu a făcut posibilă aplicarea articolelor din codurile penale care au fost considerate constituționale.

15:15 Liderii PSD au decis miercuri, în ședința CEx, retragerea sprijinului politic pentru ministrul Justiției, Tudorel Toader, a anunțat ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, după ședința conducerii social-democraților.

„S-a votat”, a spus Ecaterina Andronescu după ședința conducerii social-democraților.

Ea a fost întrebată dacă i-a fost retras sprijinul politic ministrului Justiției, Tudorel Toader.

Informația a fost confirmată și de președintele CJ Vrancea, Marian Oprișan.

„E decizia Comitetului Executiv și nu am ce să comentez. Sunt convins că (președintele Klaus Iohannis – n.r.) va încălca din nou Constituția (și nu va semna decretele de revocare/numire – n.r.)”, a spus Oprișan.

14:33 Potrivit televiziunilor de știri, în locul lui Tudorel Toader, la șefia Ministerului Justiției, ar putea veni Eugen Nicolicea, Șerban Nicolae sau Robert Cazanciuc.

Dăncilă, despre o posibilă remaniere a lui Toader: Vom decide în CEx

Premierul Viorica Dăncilă a declarat miercuri, înaintea ședinței CEx al PSD, că o eventuală remaniere a ministrului Justiției va fi decisă de conducerea partidului, fiind un guvern politic și că „e normal” să discute acest lucru cu colegii săi de partid.

„Suntem un guvern politic, vom decide în CEx. Sunt președintele executiv al Partidului Social Democrat, e normal să discut cu colegii de partid”, a declarat Viorica Dăncilă înaintea ședinței CEx întrbată dacă Tudorel Toader va fi remaniat.

La rândul său, Liviu Dragnea a precizat că la ședința CEx au fost invitați doar membrii partidului.

El a mai spus că nu a încercat să-l determine pe Tudorel Toader să demisioneze.

Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă au discutat în biroul liderului PSD din Camera Deputaților aproape o oră înaintea ședinței CEx. Cei doi au ajuns la ședință însoțiți de ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici.

Comitetul Executiv al PSD s-a reunit miercuri la Parlament, printre temele de discuție ale social-democraților ar putea fi remanierea guvernamentală, cât și calea de acțiune cu privire la Tudorel Toader.

Remanierea guvernamentală va fi o temă în CEx al PSD, în condițiile în care Rovana Plumb deschide lista candidaților PSD la europarlamentare, ea fiind ministrul al Fondurilor Europene, au precizat sursele citate. De asemenea, un alt membru al Cabinetului Dăncilă care este și candidat la alegerile pentru PE este mininistrul pentru românii de pretutindeni Natalia Intotero.

 Buzatu: I se poate da o notă bună lui Toader. Nu se fac schimbări majore în preajma alegerilor

Președintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat miercuri, înaintea ședinței CEx, referindu-se la remanierea lui Tudorel Toasder, că în preajma alegerilor nu se iau decizii care să bulverseze viața politică și că, chiar dacă activitatea acestuia a fost uneori criticată, i se poate da o notă bună.

„Necesitatea asta (a remanierii guvernamentale – n.r.) trebuie să derive dintr-o analiză destul de serioasă, pentru că ne aflăm în preajma alegerilor și nu se fac schimbări majore la nivelul guvernelor, a majorității majoritare, nu se iau decizii care să bulverseze viața politică. Vom vedea ce doresc colegii noștri, vom vedea ce se întâmplă și cu cei doi miniștri care candidează la europarlamentare și în funcție de votul majoritar se va decide”, a declarat Dumitru Buzatu.

El a evitat să spună ce i se reproșează lui Tudorel Toader.

„Dl. Toader are mult mai înaltă competență decât mine. Sunt colegi în partid a căror competență o depășește pe a domnului Toader și l-au criticat. Nu am fost în Executiv și nu l-am cunoscut pe dl ministru Toader, deși cred că suntem cam de aceeași vârstă. Cred că e un profesionist bun, are un prestigiu ridicat în lumea universitară și evident chiar dacă activitatea domniiei sale în anumite circumstanțe nu a fost chiar cea dorită de toți colegii, eu cred că i se poate da o notă bună”, a mai spus Buzatu.

De asemenea, vicepreședintele PSD Paul Stănescu a precizat că politica penală o face majoritatea parlamentară, iar Guvernul o pune în aplicare.

Comitetul Executiv al PSD se reunește miercuri la Parlament, printre temele de discuție ale social-democraților ar putea fi remanierea guvernamentală, cât și calea de acțiune cu privire la Tudorel Toader.

Remanierea guvernamentală va fi o temă în CEx al PSD, în condițiile în care Rovana Plumb deschide lista candidaților PSD la europarlamentare, ea fiind ministrul al Fondurilor Europene, au precizat sursele citate. De asemenea, un alt membru al Cabinetului Dăncilă care este și candidat la alegerile pentru PE este mininistrul pentru românii de pretutindeni Natalia Intotero.

Ecaterina Andronescu, despre Toader: Îl văd ca profesor și profesionist

 Ecaterina Andronescu, ministrul Educației, a avut cuvinte de laudă despre Tudorel Toader, înainte de a intra în ședința CEx PSD unde se decide dacă va mai fi menținut la Ministerul Justiției, spunând că îl vede precum un profesionist.

„Sunt situașiile legate de doamna Rovana plumb și Intotero, care sunt pe liste și care teoretic pleacă’, a spus ministrul Educației, Ecaterina Andronescu.

Întrebată de Tudorel Toder și activitatea sa, Andronescu a răspuns: „Eu mă uit la programul de învățământ și sunt atât de copleșită. Eu pe dl. ministru l-am văzut cu ochi de profesor ca profesor și un profesionist”.

Marian Oprișan și Lia Olguța Vasilescu l-au criticat însă pe Toader pentru că nu a făcut posibilă aplicarea articolelor declarate constituționale din codurile penale.

Comitetul Executiv al PSD se reunește miercuri la Parlament, printre temele de discuție ale social-democraților ar putea fi remanierea guvernamentală, cât și calea de acțiune cu privire la Tudorel Toader.

Oprișan, despre OUG pe Coduri: Ministerul Justiției și guvernul aveau o imensă responsabilitate

Marian Oprișan a declarat, înainte de ședința CEx PSD în care se dezbate situația lui Tudorel Toader, că Executivul și Ministerul Justiției aveau o mare responsabilitate să pună în acord decizia CCR, iar articolele constituționale să intre în vigoare în 45 de zile.

„Astăzi va fi o discuție serioasă. Părerea mea e că ce a decis CCR, pe constituționalitatea articolelor de lege din coduri, trebuiau să intre în vigoare în 45 de zile. Nu au intrat. Ministerul Justiției și guvernul aveau o imensă responsabilitate să pună în acord”, a declarat Marian Oprișan, înainte de ședința CEX.

„Din punctul meu de vedere, da (n.r.: să plece ministrul Justiției)”, a declarat Lia Olguța Vasilescu.

Comitetul Executiv al PSD se reunește miercuri la Parlament, printre temele de discuție ale social-democraților ar putea fi remanierea guvernamentală, cât și calea de acțiune cu privire la Tudorel Toader.

Remanierea guvernamentală va fi o temă în CEx al PSD, în condițiile în care Rovana Plumb deschide lista candidaților PSD la europarlamentare, ea fiind ministrul al Fondurilor Europene, au precizat sursele citate. De asemenea, un alt membru al Cabinetului Dăncilă care este și candidat la alegerile pentru PE este mininistrul pentru românii de pretutindeni Natalia Intotero.

Pintea, înainte de CEx privind soarta lui Toader: Au fost momente în care lucrurile poate nu au mers

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a declarat, înainte de CEx PSD în care s-ar putea vota remanierea lui Tudorel Toader, că nu a fost întrebată de colaborarea sa cu ministrul Justiției, însă au fost anumite momente în care „lucrurile nu au fost cum trebuie”.„Nu am fost întrebată (de cum colaborează cu Toader, n.r). Este foarte adevărat că au fost aceste reproșuri (pentru că întârzie anumite proiecte de legi, n.r.) nu aș vrea să le comentez, nu am fost întrebată. (…) Au fost anumite momente în care lucrurile poate nu au mers așa cum trebuie”, a declarat ministrul Sănătății, Sorina Pintea, înainte de CEx PSD, la Parla ment.

Declarațiile vin înainte de CEx PSD, unde s-ar putea vota remanierea lui Tudorel Toader.

Tudorel Toader a declarat zilele trecute că nu îl cuprind emoțiile în privința votului pe moțiunea adresată acestuia deoarece nu are de ce și că va rămâne în funcție până când în Monitorul Oficial va apărea cu numele.

Știrea inițială. Remanierea guvernamentală va fi o temă în CEx al PSD, în condițiile în care Rovana Plumb deschide lista candidaților PSD la europarlamentare, ea fiind ministrul al Fondurilor Europene, au precizat sursele citate. De asemenea, un alt membru al Cabinetului Dăncilă care este și candidat la alegerile pentru PE este mininistrul pentru românii de pretutindeni Natalia Intotero.

De asemenea, sursele menționate au adăugat că vor fi discuții și despre nemulțumirile social-democraților cu privire la ministrul Justiției Tudorel Toader.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, că l-a respectat foarte mult pe Tudorel Toader, însă a precizat că ministrul Justiției a greșit foarte mult și că el, personal, „are o supărare foarte mare” din această cauză. El a adăugat că premierul Viorica Dăncilă trebuie să decidă dacă ministrul mai are susținere în Guvern. Liderul social-democrat a mai precizat că probabil remanierea ministrului Justiției va fi discutată în următoarea ședință a CEx al PSD, însă acesta nu va fi subiectul principal.

Referitor la o posibilă demitere a ministrului Justiției, Viorica Dăncilă a declarat, pe 8 aprilie, că va lua o decizie după ce va asculta părerea colegilor în ședința Comitetului Executiv al PSD. Premierul a precizat că va prezenta social-democraților evaluarea sa în legătură cu Tudorel Toader.

Conducerea Senatului a decis, luni, să amâne dezbaterea și votul moțiunilor simple prin care Opoziția cere demisia miniștrilor Justiției și Finanțelor, Tudorel Toader și Eugen Teodorovici, acestea urmând să aibă loc în ședința de plen din 6 mai.

La începutul acestei luni președintele PSD Liviu Dragnea a declarat că trebuie ca Rovana Plumb și Natalia Intotero, candidate la europarlamentare, să demisioneze înaintea începerii campaniei electorale.

PSD are pe listă 43 de candidați la europarlamentare. Partidul deschide lista cu Rovana Plumb, urmată de jurnalista Carmen Avram și senatorul PSD Claudiu Manda.

Alți social-democrați care completează lista candidaților sunt: Cristian Terheș, Dan Nica, Maria Grapini, Tudor Ciuhodaru, Dragoș Benea, Victor Negrescu, Andi Cristea, Natalia Intotero, Gabriela Zoană, Bianca Gavriliță, Emilian Pavel, Doina Pană, Crina Fiorela Chilat, Bălănică Mariana, Răzvan Popa, Luminița Jivan, Alina Păvelescu.

Citește și