Traian Băsescu: M-am uitat pe invitații și am zis: „Dau o fugă până la Ungheni, beau o bere și plec mai departe”

Publicat: 23 07. 2013, 19:32
Actualizat: 25 03. 2019, 22:54

Președintele Traian Băsescu a declarat, sâmbătă seară, că a ales să vină la Ungheni, în județul Argeș, după ce a consultat invitațiile din apropierea Bucureștiului și și-a spus: „Dau o fugă până la Ungheni, beau o bere și plec mai departe”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Eu eram în București, mi-am terminat treaba acum o oră și jumătate, două ore și am zis: „Unde să beau o bere?”. M-am uitat pe invitațiile din apropierea Bucureștiului și era Ungheni.Și atunci am zis: „Dau o fugă până la Ungheni, beau o bere și plec mai departe. Vă doresc la toți sănătate și astăzi să va distrați!” a declarat Traian Băsescu în aplauzele asistenței.

Ulterior, președintele a primit cheia localității argeșene Ungheni de la primarul comunei Iulian Miu și o icoană pentru soția sa Maria Băsescu, din partea unei doamne din localitate.

„Doamnă, va mulțumesc mult pentru icoană, o să o transmit soției. Ea știa că astăzi o să ajung la Constanța, unde se află și se vede că nu a fost acasă când m-am îmbrăcat, că uite ce cămașă am putut să iau pe mine. Distracție plăcută!” a mai spus Traian Băsescu.

Înainte să ajungă la Ungheni, unde s-au sărbătorit Zilele comunei, șeful statului s-a aflat la la Costești, tot în județul Argeș. La sosirea la Costești, președintele a mers la Primărie, unde a avut o scurtă întâlnire cu primarul, după care a mers la Târgul de Sfântul Ilie, el refuzând să răspundă întrebărilor jurnaliștilor pe teme politice sau despre cazul Hayssam.

„Mă simt bine. Este sărbătoare”, a spus șeful statului, evitând să răspundă întrebărilor jurnaliștilor.

Băsescu i-a salutat pe cei prezenți la târg, dând mâna și stând de vorbă cu mai mulți localnici. Șeful statului s-a fotografiat cu unii dintre aceștia sau ținând în brațe copii ai localnicilor.