Tudose, despre PLAFONUL microîntreprinderilor: Cererea de plată NUMĂRUL 3 trebuia depusă în martie anul trecut. Ghici cine era prim-ministru erou

Publicat: 15 10. 2024, 14:58
Actualizat: 15 10. 2024, 15:26

This browser does not support the video element.

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Mihai Tudose, acuză PNL că a pus în PNRR plafonul la microîntreprinderi, despre care acum spune că este o linie roşie,

,,Ați cerut o solicitare oficială la domnul ministru Câciu, la ministerul de profil să vedeți ce și cum, să vedeți cât s-a contactat, cât s-a făcut, cât s-a tras. Și mai vă spun ceva acum am văzut că e un subiect la ei că pierdem bani pe cererea de plată numărul trei da. Cererea de plată numărul trei are în conținut inclusiv acel plafon la micro-întreprinderi, care este scăderea acestuia este o linie roșie, cu ghilimele de rigoare pentru liberali, în condițiile în care prim-ministrul liberal pe pășune, la Clubul Diplomat, a declarat, însoțit de președintele României, că e cel mai bun PNNR ever. Ei au pus asta în acel program.”

Ei acum spun că nu putem să să facem așa ceva pe o linie roșie, în condițiile în care noi ar trebui să respectăm ce s-a angajat țara bine prin semnăturile deștepților de la liberali. Dar acum e o linie roșie, că și spunea Rareș Bogdan că își asumă ei liberalii să piardă țara, ei nefiind țara, dacă o luăm așa, a spus Mihai Tudose.

,,Haideți să fim mai mai atenți la ceea ce spun, fiindcă efectiv bat câmpii, bat câmpii, da cu glorie.”, a mai spus Tudose.

 

Și vă mai întreb ceva, știți dumneavoastră sau telespectatorii, când trebuia depusă cererea de plată numărul trei? În martie anul trecut, când ghici cine era prim-ministru, erou, și topăiau veseli pe acolo, pe lângă cortul eroului. Nu, n-au depus-o, a mai spus Tudose.

CITEȘTE ȘI: