Tudose îl face praf pe Cuc: „Muppet-ul perfect al lui Dragnea”/ PSD, „ceva gen Alibaba și cei 40 de hoți”

Publicat: 14 04. 2019, 16:34

„Am fost membrul unei echipe social-democrate care în 2016 a luptat intens la programul de guvernare. Din acea echipă, care a lucrat atunci, nu mai e nimeni la PSD, acum”, a spus Mihai Tudose.

Tudose a mai spus că, din momentul în care s-a dat OUG 13, „pentru un om, de atunci tot așa au ținut-o, să salveze pe cineva”.

„Suntem deja singura forță social-democrată din România, pentru că ceea ce e pe stânga nu mai e partid, ci un fel de Alibaba și cei 40 de hoți, deci nu e partid”, a mai reclamat Tudose.

„Nu ne mai întoarcem la PSD, fiindcă nu avem la cine și nici partidul nu mai e”, a mai anunțat fostul premier, referindu-se la el și colegii din Pro România.

„Nu va sta nimeni de vorbă cu ei, vor fi paria. Sunt voturi pierdute, vedeți că familia lor deja îi reneagă. Noi trebuie să fim adevărații reprezentanți ai României”, a profețit acesta, vizavi de prezența PSD în cadrul Parlamentului European.

Fostul premier l-a ironiza dur pe Răzvan Cuc, actualul ministru al Transporturilor, pe care l-a numit, într-un interviu pentru Adevărul, „muppet-ul perfect al lui Dragnea”.