Udrea cere organizarea rapidă a congresului PDL. Cum răspunde la întrebarea dacă Blaga trebuie schimbat

Publicat: 16 01. 2013, 13:58
Actualizat: 18 07. 2016, 01:55

Elena Udrea cere organizarea rapidă a unui Congres al PDL pentru a „opri fierberea din partid”, susținând că aceasta n-ar trebui neapărat să echivaleze cu o schimbare a lui Vasile Blaga de la șefia democrat-liberalilor.

„Nu există deja un curent care să spună trebuie schimbat Vasile Blaga. Sunt oameni cărora le pasă de partid. Sunt oameni care nu neapărat vor o funcție de conducere, ci o deschidere a partidului, să vadă că există o dorință de a trasa un drum pentru PDL, că sunt conduși de o echipă care și-a fixat un obiectiv. Foarte mulți de la baza partidului se demobilizează pentru că nu știu ce urmează. Dacă vrem să oprim această fierbere, există dorința de a se ține Convenția și de a avea posibilitatea de a opta pentru o echipă, poate fi tot a domnului Blaga, nu trebuie neapărat schimbat Blaga”, a declarat Udrea, la B1 tv.

Fostul ministru al Turismului a precizat că nu vizează o candidatură la șefia PDL, adăugând că nu e „momentul pentru lupte interne” .

„Există o foarte mare așteptare pentru Convenția care urmează să se organizeze. Cei care își doresc această Convenție mai repede au ca argument că în două săptămâni de la alegerile locale s-a făcut Convenție și echipa lui Boc și-a depus mandatul”, a mai spus Udrea.