Un deputat cere DEMISIA ministrului Sănătății: „Mi se pare incalificabil”

Publicat: 31 01. 2016, 16:21

„Aceste declarații ale ministrului Sănătății sunt jignitoare la adresa poporului român. Mi se pare incalificabil modul de gândire al ministrului Patriciu Achimaș-Cadariu. Sunt revoltată în primul rând ca român, iar ca parlamentar și membru al Comisiei pentru sănătate și familie a Camerei Deputaților solicit demisia ministrului Sănătății!”, a spus Gavrilescu, potrivit unui comunicat de presă.

Deputata ALDE a mai spus că declarația lui Cadariu este în ton cu alte comentarii sau decizii ale altor miniștri tehnocrați. Ea a amintit de afirmația ministrului Finanțelor, Anca Dragu, referitor la săracii care muncesc și pe doi lei în Brazilia și India, sau la decizia ministrului Tineretului și Sportului, Elisabeta Lipă, de a interzice intonarea imnului de stat al României la competițiile sportive interne.

„Este inadmisibil ca un tehnocrat, un ministru care a practicat chiar el meseria de doctor să își arate disprețul față de societatea românească. După domnul ministru, românii au sistemul sanitar pe care îl merită, deoarece muncesc prea puțin”, a adăugat deputata ALDE, care i-a cerut premierului Dacian Cioloș să-l schimbe din funcție pe ministrul Sănătății, scrie paginadepolitica.ro.