Val de glume pe seama Kamalei Harris și a nucii de cocos:„ Nu știu ce este în neregulă cu voi, tinerii. Credeți că ați picat din COCOTIER?”

Publicat: 23 07. 2024, 22:20
Actualizat: 23 07. 2024, 22:23

Nici nu și-a anunțat bine candidatura la președinție și deja a devenit „victimă a meme-urilor”. 

Vicepreședintele Kamala Harris, care ar putea fi nominalizată în curând drept candidatul Partidului Democrat la președinție, îl va avea drept adversar pe candidatul republican Donald Trump.

Kamala Harris și nuca de cocos buclucașă

După ce președintele Joe Biden și-a anunțat decizia de a renunța la realegere, un val de meme și emoji cu nuca de cocos referitoare la vicepreședintele Kamala Harris au inundat internetul, potrivit NBC.

Fostul procuror a făcut o declarație anul trecut la Washington cu privire la egalitatea de şanse în educaţie, încheindu-l cu o anecdotă personală:

„Mama mea era uneori un pic strictă cu noi şi ne spunea: Nu ştiu ce este în neregulă cu voi, tinerii. Credeţi că aţi picat din cocotier? Voi existaţi în mijlocul a tot ceea ce vă înconjoară şi a tot ceea ce a venit înaintea voastră”.

Val de glume și emoji

Utilizatorii de internet au recurs la jocuri de cuvinte, emoji şi imagini cu nuci de cocos pentru a-l îndemna pe democratul în vârstă de 81 de ani să se retragă în favoarea Kamalei Harris.

Iar după publicarea scrisorii în care Joe Biden renunţă la candidatura sa pentru un al doilea mandat, nuca de cocos a revenit în centrul atenţiei.

La 22 iulie, senatorul de Hawaii Brian Schatz a postat pe X o fotografie în care apare căţărat într-un cocotier. El a scris în mesaj:

„Doamnă vicepreşedinte, suntem gata să vă ajutăm”.

Citește și: PORTRETUL Kamalei Harris, realizat de H. D. Hartmann: „Dacă va ajunge președinte, va apăsa pe BUTONUL nuclear”