Vicepreședinte PSD Suceava: Nu cred că e nevoie de demisia lui Ponta de la șefia partidului

Publicat: 17 11. 2014, 11:57
Actualizat: 17 11. 2014, 18:39

Stan a spus că se abține să comenteze dacă este nevoie de congres extraordinar al PSD.

„Mă abțin să comentez. Nu cred că e nevoie de Congres extraordinar sau de demisia președintelui. Ne vom întâlni, vom discuta și vom vedea ce e de cuviință de făcut”, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, deputatul PSD Ioan Stan.

Candidatul ACL la Președinție, Klaus Iohannis, a câștigat alegerile în județul Suceava, obținând 51,50% din voturi, în timp ce candidatul PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, a fost votat de 48,49% dintre suceveni, potrivit datelor finale furnizate de Biroul Electoral Județean (BEJ).

Premierul Victor Ponta a declarat, duminică seară, la Antena 3, că respinge categoric ideea demisiei din fruntea Guvernului cât timp colegii nu îi cer acest lucru. „Resping categoric să îmi dau demisia atât timp cât nimeni dintre colegi nu mi-a cerut acest lucru”, a spus el.

Pe de altă parte, președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, declara, în 10 noiembrie, că asumă împreună cu Victor Ponta un eventual eșec al acestuia în turul II al alegerilor prezidențiale, arătând că nu așteaptă să îi ia locul la șefia PSD dacă acesta pierde alegerile.