Vicepreședintele Parlamentului European se implică în strângerea de SEMNĂTURI pentru candidatura lui Marcel Ciolacu la prezidențiale

Publicat: 20 09. 2024, 17:09

Victor Negrescu, vicepreședinte al Parlamentului European și europarlamentar PSD, se implică în strângerea de semnături pentru candidatura lui Marcel Ciolacu la alegerile prezidențiale. În cursul zilei de vineri, oficialul a ajuns în județul Alba, însă zilele trecute, acesta a cerut și semnături și din Parlamentul European.

Victor Negrescu a anunțat pe pagina sa de Facebook că: ,,Fiecare cetățean contează. Discutăm cu oamenii, prezentăm viziunea noastră pentru dezvoltarea României și strângem semnături, la Alba Iulia, pentru Partidul Social Democrat și Marcel Ciolacu.”

Săptămâna trecută, Victor Negrescu anunța că a început  să colecteze semnături și la Parlamentul European pentru Marcel Ciolacu, candidatul Partidului Social Democrat pentru funcția de președinte al României.

Este normal, pentru că președintele României reprezintă țara în Consiliul European și este responsabil de reprezentarea externă a României. Le mulțumesc invitaților și colegilor noștri din Alba pentru că am demarat împreună campania de strângere de semnături, mai menționa Negrescu.
CITEȘTE ȘI:

Sociologul Mirel Palada: „În toate sondajele, Marcel Ciolacu este pe PRIMUL loc. Este într-o tendință de creștere”