Victor NEGRESCU, negociator-șef P.E. pentru bugetul Uniunii Europene: Anti-europenii vor mai puține FONDURI europene pentru România

Publicat: 19 06. 2024, 18:37

Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, atrage atenția că anti-europenii „vor mai puține fonduri europene pentru România”.

După o primă reuniune instituțională cu tema viitorului buget european, Negrescu afirmă că social-democrații din legislativul european vor alocări mai mari.

Primele schimburi de opinii instituționale cu privire la viitorul buget european. Anti-europenii vor mai puține fonduri europene pentru România, noi vrem alocări mai mari și utilizarea acestora acolo unde este cu adevărat nevoie, transmite Negrescu pe Facebook.

Negrescu declară că în timpul discuțiilor a atras atenția comisarului european „asupra nevoilor stringente de finanțare”.

În calitate de negociator-șef al Parlamentului European privind bugetul UE, am atras atenția comisarului european asupra nevoilor stringente de finanțare, în mod special în domenii precum sănătatea, educația, agricultura sau IMM-uri.

CITEȘTE ȘI: