Victor Negrescu: PSD este cel mai bine reprezentat partid politic din România la nivelul Parlamentului European

Publicat: 23 07. 2024, 16:15

Europarlamentarul Victor Negrescu a declarat, marţi, că Partidul Social Democrat este cel mai bine reprezentat partid politic din România la nivelul Parlamentului European. Acesta a enumerat și funcțiile pe care el și colegii săi le-au obținut în cadrul instituțiilor europene.

 

Partidul Social Democrat este cel mai bine reprezentat partid politic din România la nivelul Parlamentului European.Începând de astăzi, PSD deţine următoarele funcţii cheie: vicepreşedinte al Parlamentului European, în persoana mea, preşedintele Comisiei pentru Dezvoltare Regională, Dragoş Benea, vicepreşedinte al Subcomisiei pentru Securitate şi Apărare, Mihai Tudosem vicepreşedinte al Comisiei pentru Control Bugetar, Claudiu Manda, vicepreşedinte al Comisiei pentru Piaţa Internă şi Protecţia Consumatorilor, Maria Grapini, coordonatorul Comisiei pentru Industrie, Cercetare şi Energie, Dan Nica, coordonatorul în a doua parte a mandatului a Comisiei pentru Comerţ Internaţional, Ştefan Muşoiu, anunţă Victor Negrescu.

Europarlamentarul PSD anunță că mai urmează obţinerea şi a altor funcţii importante în delegaţiile parlamentare.

PSD şi-a îndeplinit obiectivul fixat de a reprezenta, cu profesionalism, România şi de a se asigura că suntem mai influenţi la nivel european. Îi mulţumesc preşedintelui Marcel Ciolacu pentru sprijinul acordat şi încrederea primită în vederea coordonării negocierilor la nivelul Parlamentului European, spune Negrescu.