Victor Negrescu susține candidatura lui Marcel CIOLACU la PREZIDENȚIALE: „A demonstrat o mare capacitate de efort și disponibiltate”

Publicat: 21 08. 2024, 10:22
Actualizat: 21 08. 2024, 10:37
FOTO - Facebook/ Marcel CIolacu

Vicepreședintele Parlamentului European și fostul coordonator al PSD Alba, Victor Negrescu, a declarat că îl susține în cursa pentru prezidențiale pe liderul social-democrat, Marcel Ciolacu. „Salut și susțin împreună cu colegii mei din PES activists Romania candidatura lui Marcel Ciolacu pentru funcția de președinte al României”, a spus europarlamentarul PSD.

Într-o caracterizare a actualului premier, Victor Negrescu a subliniat că Marcel Ciolacu a dat dovadă de „capacitate de efort, disponibilitate la dialog și spirit de echipă”.

Legat de cea mai importantă calitate a liderului PSD, eurodeputatul a precizat că, în discuțiile cu liderii europeni de la Bruxelles „mereu a pus pe primul loc interesul României”.

Am lucrat împreună de-a lungul timpului pe multe subiecte, mai ales referitoare la politica externă și europeană, și de fiecare dată a demonstrat o mare capacitate de efort, disponibilitate la dialog și spirit de echipă. Dar cea mai importantă calitate este că mereu a pus pe primul loc interesul României în discuțiile avute cu liderii din statele partenere, a spus Negrescu pe pagina sa de socializare.

„Sunt încrezător că vom reuși să convingem românii că Marcel Ciolacu poate fi un președinte bun pentru România. Mult succes, Marcel Ciolacu”, a adăugat acesta.

Victor Negrescu, favorit pentru funcția de comisar european

Victor Negrescu se află pe lista scurtă a premierului Marcel Ciolacu în ce privește nominalizarea pentru funcția de comisar european, precizează surse politice consultate de GÂNDUL.

Opt state UE, între care și România, nu au făcut încă propunerea de comisar european. Termenul-limită este 30 august.

CITIȚI ȘI:

Marcel Ciolacu și-a anunțat oficial CANDIDATURA la PREZIDENȚIALE: „Sunt pregătit să-mi asum responsabilitatea de a fi președintele tuturor românilor”

Ucraina a atacat Moscova cu DRONE. Primarul capitalei ruse anunță că cel puțin 10 drone au fost doborâte