Victor Negrescu, vicepreședinte al Parlamentului European: Marcel Ciolacu va fi viitorul președinte al României

Publicat: 24 08. 2024, 16:12

Victor Negrescu, vicepreședinte al Parlamentului European, a spus, sâmbătă, în discursul său de la Congresul PSD, că Marcel Ciolacu va fi cu siguranță viitorul președinte al României.

 „Președintele Ciolacu zice deseori de Alfred (Simonis – n.r.), de Ionuț (Pucheanu – n.r.), de Corneliu (Ștefan – n.r.), de Bogdan (Ivan – n.r.), și mai sunt câțiva, care au intervenit și vor interveni, că suntem lupii tineri ai Partidului Social Democrat. Poate că este adevărat. Îns, trebuei să spun că în urmă cu patru ani nu eram relevanți. Și în urmă cu patru ani, mulți dintre noi aici prezenți, nu puteam influența destinele comunităților noastre. Ori, lucrurile s-au schimbat. Partidul s-a deschis, și vedem lucrul acesta inclusiv astăzi. Avem patru noi colegi care se alătură echipei noastre, și mă bucură că se întâmplă acest lucru”, a precizat Victor Negrescu la Congresul PSD.

Victor Negrescu: „Trebuie să rămânem un partid deschis, un partid reprezentativ”

Social-democratul mai spune că  Marcel Ciolacu va fi viitorul președinte al României.

„Trebuie să rămânem un partid deschis, un partid reprezentativ, un partid care atrage profesioniști, un partid care demonstrează de fiecare dată că este capabil să-i reprezinte pe români.  Sunt membru PSD de la 18 ani, și ce am văzut în partid în ultimii patru ani reprezintă un motiv de mândrie. Am obținut un scor istoric la locale și europarlamentare, și cu sprijinul partidului, și în județul Alba. Pentru toate aceste motive, sunt convins că președintele Marcel Ciolacu va fi viitorul președinte al României. Avem o șansă reală să câștigăm aceste alegeri, dar trebuie spus că noi nu candidăm împotriva cuiva. Candidăm pentru România, pentru stabilitatea și pentru dezvoltarea țării, pentru un viitor mai bun pentru toți românii. Ținem cu România. Suntem și vom fi aici mereu pentru români”, a subliniat Victor Negrescu.