Victor Ponta: „La anul, principalul obiectiv al Guvernului va fi rebalansarea cifrelor”

Publicat: 20 10. 2024, 13:17

This browser does not support the video element.

Victor Ponta a susținut, în emisiunea „Gândul Exclusiv”, că finanțele publice trebuie să fie salvate, în anul 2025. 

Victor Ponta, fostul prim-ministru al României, a susținut, în emisiunea „Gândul Exclusiv”, că, în anul 2025, „trebuie salvate finanțele publice”. A precizat că principalul obiectiv al Guvernului trebuie să penduleze în jurul rebalansării cifrelor.

„Categoric întrebarea dumneavoastră are și răspuns. La anul se termină, gata, cu alegeri… La anul, trebuie salvate finanțele publice, în sensul în care deficitele sunt nesustenabile. Și, aici, nu vorbim doar de deficitul bugetar, de balanța comercială, cifrele nu sunt sustenabile, nu mai poate să le țină România mult și bine. Deci, la anul, și în următorii 2, 3, 4 ani, principalul obiectiv al Guvernului va fi redresarea sau rebalansarea cifrelor.

Pe de altă parte, discut destul de des cu domnul Ciolacu și el îmi spune că cu cel mai mic deficit ai plătit datoriile lui Băsescu și s-au dus mulți să-l voteze pe Iohannis”, a precizat Victor Ponta, la „Gândul Exclusiv”.

Întreaga analiză poate fi urmărită pe canalul de Youtube GÂNDUL

Vezi și H.D. HARTMANN: Problema liberalilor este CIUCĂ însuși

Vezi și Herman Bercovici „i-a ascuns” lui Bibi Netanyahu DERAPAJUL antisemit al Dianei Șoșoacă. „Cei care fac gălăgie acum vor dispărea”

Vezi și Victor PONTA: Eu am condus GUVERNUL ca pe o societate comercială. SFATURILE fostului premier pentru viitorul șef al EXECUTIVULUI

Vezi și H. D. Hartmann: „Când rușii au intrat în Ucraina, erau 12.000 de specialiști NATO acolo”