VIDEO | FILMUL SCANDALULUI Simion, către Șoșoacă: Nu ești așa sexi / Senatoarea îl acuză pe liderul AUR că dă în femei

Publicat: 20 12. 2023, 11:24
Actualizat: 20 12. 2023, 11:29

Plenul reunit al Parlamentului, în care s-a dezbătut bugetul țării a început cu o întârziere cauzată de scandalul de la pupitru dintre doi foști colegi: George Simion și Diana Șoșoacă.

Fosta senatoare AUR încerca să-l determine pe George Simion să recunoască o întâlnire de la miezul nopții, pe care cei doi ai fi avut-o la Viena. Fostul său șef pe linie de partid i-a răspuns că nu este așa sexi.

Șoșoacă a continuat, întrebându-l de ce plătește articole în presă, iar Simion a replicat că este mincinoasă și că a fost plătită de PSD să facă agitație.

Spiritele s-au încins, pe fondul strigătelor și invectivelor, iar Simion a încercat să o înlăture pe senatoarea care îi lua fața la prezidiu: i-a dat cu mana peste telefon.

Șoșoacă a scăpat telefonul și l-a acuzat că este violent cu femeile. „Ce faci, mă, dai în femei?!”, i-a strigat Șoșoacă.

Noul episod cu scandalul din Parlament va atrage reguli în plus. Președintele interimar al Camerei Deputaților Alfred Simonis a spus că soluția ar fi înființarea unui serviciu propriu de securitate, completând că a fost „cea mai rușinoasă seară pentru Parlamentul României”.

Este încă o seară ruşinoasă pentru Paramentul României, poate cea mai ruşinoasă. Am făcut și eu greșeli, am pus și eu Parlamentul într-o lumină proastă, dar, parcă niciodată nu s-a întâmplat ce s-a întâmplat astăzi. (…) Din punctul meu de vedere, ar trebui, deşi nu se poate face peste noapte, să avem un serviciu de securitate al Camerei Deputaților, intern, care să intervină”, a spus Alfred Simonis.

Sursa: Mediafax foto

CITEȘTE ȘI:

VIDEO | Scandalul din Parlament cere noi reguli / Simonis: Ar trebui să avem un serviciu de securitate / Simion: Acest limbaj radical e pe măsura lor

Adrian-Ioan Veștea, ministrul Dezvoltării: „Am toată convingerea că acest cod de urbanism va fi tratat cu maximă seriozitate la nivelul Parlamentului”

Proiectul inițiat de liderii Coaliției, adoptat: Evazioniștii cu prejudicii între 100.000 și 1 milion € scapă nepedepsiți, dacă returnează rapid banii