VIDEO | IDF prezintă un bilet găsit asupra teroriștilor / „Acest dușman este o boală fără leac”

Publicat: 25 10. 2023, 13:39

This browser does not support the video element.

Forțele Armate Israeliene au prezentat un bilet scris de mână despre care susțin că l-au găsit asupra unor teroriști. Purtătorul de cuvânt al IDF, Daniel Hagari, l-a arătat în timpul unui interviu acordat rețelei de televiziune americane CBS.

În nota găsită asupra teroriștilor scrie:  Niciun alt tratament decât decapitarea.

Israel National News relatează că nota, găsită asupra unui membru Hamas, i-a fost înmânată înainte de atacul din 7 octombrie și era „un ordin de ucidere a evreilor” și încurajarea de a „decapita victimele și de a le smulge inimile și ficatul”.

Să știi că acest dușman al tău este o boală care nu are niciun leac, în afară de tăierea capului și extragerea inimii și a ficatului, scrie pe biletul prezentat de IDF.

În timpul interviului la CBS, oficialul IDF a fost întrebat de ce este important pentru Israel să facă public biletul.

Pe 7 octombrie 2023, teroriștii Hamas au invadat Israelul și au efectuat un masacru în comunitățile din sudul Israelului.

Pentru că lumea trebuie să înțeleagă că nu este o problemă a palestinienilor și israelienilor. Este o chestiune de crime împotriva umanității, a răspuns gen. Daniel Hagari.

 

CITEȘTE ȘI:

VIDEO | Ion Cristoiu: „Nu este atât de greu să izbucnească un nou război mondial”

VIDEO | Ce spune președintele SUA despre mult-așteptata invazie terestră a IDF în Gaza? Joe Biden: „Israelienii pot lua propriile decizii”

Şeful Hezbollah s-a întâlnit cu lideri din Hamas şi Jihadul Islamic, pentru a discuta despre ce trebuie să facă pentru „a obţine o VICTORIE reală”