VIDEO VIRAL | Donald Trump plătește cumpărăturile unei mame cu trei copii. „Poftim, va scădea puțin”

Publicat: 24 09. 2024, 17:32
Actualizat: 24 09. 2024, 17:50

This browser does not support the video element.

O mamă a trei copii a fost surprinsă de un cadou generos din partea fostului președinte Donald Trump, în timp ce făcea cumpărături la un magazin alimentar local din Pennsylvania.

Sute de oameni s-au aliniat în fața pieței de cartier Sprankles din Kittanning, unde Trump a salutat cumpărătorii și chiar i-a oferit unei femei ajutor pentru plata facturii de cumpărături.

„Iată, va scădea puțin”, i-a spus Trump femeii, înmânându-i o bancnotă de 100 de dolari.

Acest moment a fost surprins în video și postat pe platforma X (fostă Twitter) de echipa sa de campanie, cu legenda: „Președintele @realDonaldTrump ajută o mamă de 3 copii să-și plătească alimentele”.

Reacții mixte din partea publicului

Videoclipul a stârnit reacții împărțite în mediul online.

Susținătorii lui Trump l-au lăudat în secțiunea de comentarii a videoclipului, mulți comparându-l cu Harris.

„Acest lucru este mai mult decât a făcut Kamala vreodată pentru a ajuta vreun american”, a scris un utilizator, în timp ce altul a spus: „Tovarășa Kamala nu ar putea niciodată să facă asta. Trump este real și autentic, Kamala este falsă.”

„Acesta este președintele meu!” a exclamat un utilizator. Un altul a scris: „Președintele Trump este președintele poporului”.

„Trump face asta tot timpul, fără camere de filmat. Mass-media nu îi va oferi niciodată felicitări lui Trump pentru asta”, a scris un utilizator.

„Trump va face America din nou grozavă”, a adăugat un alt utilizator, iar altcineva a spus: „Președintele Trump este amabil și autentic”.

Pe de altă parte, unii critici au considerat gestul o strategie de campanie menită să atragă voturi. Aceștia au pus la îndoială autenticitatea momentului, sugerând că totul a fost aranjat pentru a crea o imagine pozitivă.

„Am adus nepoții la miting și acum plătesc un alegător… AF fals!! Acest lucru nu va schimba votul nimănui”, a scris un utilizator.

Un altul a spus: „Stai, a spus «o să facem asta pentru tine pentru Casa Albă», deoarece mituie pe cineva pentru un vot? De asemenea, de ce a simțit nevoia să înregistreze acest lucru pentru postare în loc să o facă în mod privat? Nu sunt impresionat”.

„Atât de autentic cu 100 de camere pe el”, a scris sarcastic un utilizator.

CITEȘTE ȘI: 

Biden combate discursul lui Trump: Statele Unite au fost fondate de IMIGRANȚI și datorită lor suntem puternici

Harris îl provoacă pe Trump la o dezbatere televizată la CNN, înainte de alegerile din 5 noiembrie