Vlad Voiculescu, de NERECUNOSCUT de când a fost demascat de fosta parteneră că o înșela

Publicat: 11 10. 2024, 15:59

Vlad Voiculescu, președintele USR București și europarlamentar, a fost prezent la depunerea dosarelor candidaților la funcția de parlamentari. Fostul ministru al Sănătății pare de nerecunoscut la prima vedere cu un look total schimbat. 

Vlad Voiculescu a ținut și un discurs după depunerea candidaturilor din partea USR la alegerile parlamentare care vor avea loc pe data de 1 decembrie.

Suntem într-un punct în care PSD și PNL mimează opoziția unul față de celălalt, când, în realitate, sunt împreună la împărțit ciolanul. Ştim deja cum au distrus mii de familii şi vieţile oamenilor, cu clanurile lor şi cu firmele lor – vezi clanul Vicol, clanul Doldurea și câte altele. USR este altfel. Avem aici candidaţii USR Bucureşti şi mă mândresc să fiu coleg cu fiecare dintre aceşti oameni. Este o oportunitate pentru România şi mă bazez pe această echipă, a declarat Vlad Voiculescu, președintele USR București.

 

Europarlamentarul USR și-a lăsat barbă și a mai albit, astfel că este de nerecunoscut la prima vedere. Această schimbare de look a survenit în ultimele săptămâni, după ce acesta a fost demascat în public de fosta sa parteneră că juca o viață dublă, în timp ce căuta partenere pe Tinder sub pseudonim.

foto: Alexandra Pandrea/Gândul.ro

CITEȘTE ȘI: