ZIUA în care Marcel Ciolacu și Nicușor Dan ar trebui să rezolve problema traficului. Unde se vor întâlni premierul și primarul Capitalei

Publicat: 17 09. 2024, 07:45

Premierul Marcel Ciolacu l-a invitat pe primarul Bucureștiului, Nicușor Dan, marți, la ora 14:00, la Guvern, pentru a purta discuții despre problemele din Capitală, cele mai importante de menționat fiind traficul și termoficarea.

La întâlnirea de la Guvern vor fi prezenți primarii din București și miniștrii care au atribuții în gestionarea traficului din Capitală și asigurarea energiei termice pe perioada iernii, potrivit Executivului.

Nicușor Dan a răspuns afirmativ, însă a pus condiția ca premierul Marcel Ciolacu să facă o vizită, la ora 13:00, pe un șantier din nordul Capitalei, acolo unde se construiesc clădiri mari, cu sau fără autorizații și care îngreunează traficul din București.

Potrivit surselor Gândul, Marcel Ciolacu nu a primit oficial această invitație, ci a fost doar o invitație deschisă printr-o postare pe Facebook a primarului general.

,,Prim-ministrul Marcel Ciolacu m-a invitat marți la ora 14 la o discuție pe tema traficului din București. L-am invitat și eu marți la ora 13 la unul din zecile de mari șantiere ilegale din București. I-am invitat și pe subordonații săi, Prefectul și șefa Inspectoratului de Stat în Construcții, care refuză să își îndeplinească atribuțiile. Nu putem să lăsăm mafia imobiliară să facă politica instituțiilor statului în materie de urbanism și apoi să ne mirăm că e trafic în București.”, a notat Nicușor Dan pe pagina sa de Facebook.


CITEȘTE ȘI:

Premierul Marcel CIOLACU îl cheamă pe Nicușor Dan la Guvern pentru a discuta problema traficului din București: „Trebuie mai multă implicare”