Prima pagină » Regim Alimentar » Câți lei costă un burger în restaurantul lui Dani Oțil din București. „Matinalul” de la Antena 1 își vinde scump mâncarea

Câți lei costă un burger în restaurantul lui Dani Oțil din București. „Matinalul” de la Antena 1 își vinde scump mâncarea

„Matinalul” de la Antena 1, Dani Oțil, are un restaurant care a devenit deja celebru. Însă, oare câți oameni ar alege să rămână după ce ar vedea prețurile preparatelor? 

Din meniul restaurantului „The Grill”, deținut de co-prezentatorul de la „Neața cu Răzvan și Dani”, fac parte preparate atât din bucătăria americană, cât și din cea franceză.

Burgerii, una dintre mâncărurile frecvent alese de români când iau masa în oraș, sunt de două tipuri la restaurantul din nordul Capitalei: Burger The Grill și Burger cu somon, iar prețurile acestora variază între 48 și 55 de lei, conform meniului localului deținut de Dani Oțil.

Burger-ul The Grill conține bacon, cașcaval maturat, ceapă caramelizată, salată verde, sos și cartofi prăjiți.

La rândul lui, Buger-ul cu somon are guacamole, roșii uscate și cartofi.

„Meat and meet”, sloganul restaurantului lui Dani Oțil

„Este ceea ce îi face pe oameni să se conecteze, să râdă și să simtă că nimic nu e imposibil atunci când ești înconjurat de mâncare bună și oameni minunați. Aici, la The Grill, dăm o mare importanță fiecărui ingredient iar scopul nostru principal este să folosim doar produse proaspete, de cea mai bună calitate. Aceasta este esența fiecărui preparat pe care îl avem în meniu. Petrecem ore, zile, uneori chiar și luni, căutând cei mai buni furnizori de carne, fie că este vorba de carne de vită, de porc sau de pui. Și de fiecare dată când găsim un fermier responsabil, știm că vom dezvolta o colaborare pe termen lung.

Respectăm mâncarea, precum și fiecare client ce ne trece pragul, de aceea am creat acest univers cu gusturi naturale, cu preparate făcute în casă, o atmosferă confortabilă și un serviciu personalizat, pentru oamenii ce caută experiențe culinare de cea mai bună calitate”, conform descrierii de pe pagina oficială a restaurantului ce aparține matinalului de la „Neața cu Răzvan și Dani”.

Citește și Câți lei costă două ouă ochiuri la „Lacrimi și Sfinți”, restaurantul lui Mircea Dinescu din Centrul Vechi

Carla Adamescu este un jurnalist cu experiență în domeniul social. A lucrat în presa locală și, ulterior, la publicații din Capitală. S-a alăturat echipei Gândul în anul 2022 și scrie ... vezi toate articolele