Prima pagină » Regim Alimentar » Chef Florin Dumitrescu, semnal de ALARMĂ cu privire la un aliment adorat de mulți români: „I-a făcut gaură în beton”

Chef Florin Dumitrescu, semnal de ALARMĂ cu privire la un aliment adorat de mulți români: „I-a făcut gaură în beton”

Chef Florin Dumitrescu, semnal de ALARMĂ cu privire la un aliment adorat de mulți români: „I-a făcut gaură în beton”
Chef Florin Dumitrescu

Florin Dumitrescu, cunoscut jurat al emisiunii „Chefi la cuțite”, a tras un semnal de alarmă cu privire la consumul de pâine, un aliment de bază pentru mulți români.

Într-un interviu recent acordat în cadrul podcastului moderat de George Buhnici, celebrul chef a povestit despre un incident care l-a șocat.

Un prieten de-ai său, care deținea o brutărie, a observat cum un afânător lichid utilizat în producția de pâine a provocat o gaură de 12 centimetri în betonul atelierului său. Acest incident l-a făcut pe Dumitrescu să sublinieze importanța alegerii conștiente a pâinii pe care o consumăm zilnic.

„Dacă vrei, te fac să nu mai mănânci pâine în viața ta”, a declarat Dumitrescu, explicând că ingredientele folosite în pâinea ieftină pot fi dăunătoare sănătății.

El a mărturisit că, din acest motiv, preferă să mănânce lipie, realizată doar din făină și apă.

Vă recomandăm să citiți și:

Carla Adamescu este un jurnalist cu experiență în domeniul social. A lucrat în presa locală și, ulterior, la publicații din Capitală. S-a alăturat echipei Gândul în anul 2022 și scrie ... vezi toate articolele