Chef Florin Dumitrescu, semnal de ALARMĂ cu privire la un aliment adorat de mulți români: „I-a făcut gaură în beton”
Florin Dumitrescu, cunoscut jurat al emisiunii „Chefi la cuțite”, a tras un semnal de alarmă cu privire la consumul de pâine, un aliment de bază pentru mulți români.
Într-un interviu recent acordat în cadrul podcastului moderat de George Buhnici, celebrul chef a povestit despre un incident care l-a șocat.
Un prieten de-ai său, care deținea o brutărie, a observat cum un afânător lichid utilizat în producția de pâine a provocat o gaură de 12 centimetri în betonul atelierului său. Acest incident l-a făcut pe Dumitrescu să sublinieze importanța alegerii conștiente a pâinii pe care o consumăm zilnic.
„Dacă vrei, te fac să nu mai mănânci pâine în viața ta”, a declarat Dumitrescu, explicând că ingredientele folosite în pâinea ieftină pot fi dăunătoare sănătății.
El a mărturisit că, din acest motiv, preferă să mănânce lipie, realizată doar din făină și apă.
Vă recomandăm să citiți și: